Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Ποιοι είμαστε

Η Generation Y, ιδρυθείσα το 2000, είναι μία ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του Internet Consulting και του Web Design με πρωταρχικό στόχο την ηλεκτρονική προβολή των πελατών της, εταιρειών αλλά και ιδιωτών, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις αλλά και συνεχή υποστήριξη.

Οι παρεχόμενες υπηρεσίες της Generation Υ συμπεριλαμβάνουν μεταξύ των άλλων customized Web Design, Search Marketing, Βελτιστοποίηση ιστοσελίδων για τις μηχανές αναζήτησης (Search Engine Optimization), Affiliate Marketing, Conversion Mining, Social Media Strategies, Web Applications και Web Hosting στους ιδιόκτητους διακομιστές της.

Ως Generation Y, η ποιότητα, η εξειδίκευση των συνεργατών και το παραγωγικό αποτέλεσμα είναι βασική φιλοσοφία της μεθόδου λειτουργίας μας. Η υψηλή ποιότητα υπηρεσιών είχε ως αποτέλεσμα την επέκταση των εργασιών της εταιρείας, πέρα από την Ελλάδα και την Κύπρο, και σε άλλες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης, όπως η Μεγάλη Βρετανία και η Γερμανία.

Δύο σημαντικές βασικές διαφορές μας ως προς την επίτευξη των στόχων για τον κάθε πελάτη, είναι η εξατομικευμένη κατασκευή του project και η άμεση συνεργασία με αυτόν. Η εξατομικευμένη κατασκευή (customized) βασισμένη στις πραγματικές ανάγκες του πελάτη, καθώς και η ταυτόχρονη ενασχόληση πολλαπλών επαγγελματιών του χώρου (διαφημιστικοί σύμβουλοι, SEO specialists, web designers, web developers, copywriters κ.α.) εγγυάται το άψογο αποτέλεσμα. Η άμεση συνεργασία σε κάθε στάδιο με τον πελάτη έχει ως αποτέλεσμα την επαγγελματική προβολή που επιθυμεί ο πελάτης.

Σημαντικό στοιχείο της εταιρικής φιλοσοφίας είναι η υποστήριξη μετά την ολοκλήρωση του project, μιας και πρωτεύων στόχος είναι η δημιουργία μιας αμοιβαίας σχέσης, με αποτέλεσμα μια μακροχρόνια συνεργασία. Μερικά παραδείγματα του after sales service & support είναι οι ανά τακτά χρονικά διαστήματα παρουσιάσεις και αναλύσεις των στατιστικών στοιχείων επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας (Traffic Sources, Visitor Loyalty, Top Content, Conversion Ratio κ.ο.κ.), η άμεση ανταπόκριση σε οποιαδήποτε ανάγκη, η ανάλυση των στόχων και των χρονοδιαγραμμάτων επίτευξης αυτών καθώς και η συνεχής παρακολούθηση ως την επίτευξη αυτών και τη θέσπιση νέων.

Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στη βελτιστοποίηση για τις μηχανές αναζήτησης (SEO - Search Engine Optimization), με στόχο την κατάκτηση των πρώτων θέσεων σε αυτές και ιδιαίτερα στην κυριότερη, το Google, μέσω των επαγγελματιών SEO developers. Η εύστοχη επιλογή των λέξεων κλειδιών που αναζητάνε οι χρήστες και που αντιπροσωπεύουν το προϊόν ή την υπηρεσία, η κατάκτηση της πρώτης θέσης - χωρίς κόστος - σταθερά και όχι εφήμερα, καθώς και η διαρκής ενημέρωση και αναβάθμιση της κάθε ιστοσελίδας είναι μερικά από τα στοιχεία που φέρνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για μια κατ’ ιδίαν συνάντηση όπου θα είναι χαρά μας να σας παρουσιάσουμε τον τρόπο λειτουργίας μας, να συζητήσουμε τις ανάγκες σας, να λύσουμε τους προβληματισμούς σας και να σχεδιάσουμε μαζί το πλάνο που θα ανταποκρίνεται στην επίτευξη των επιθυμητών σας στόχων.

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!