Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Νέo corporate website για τον γνωστό Έλληνα ψυχίατρο, Δρ. Βασίλη Γεωργαλάκη, από την Generation Y.

δημοσιεύθηκε στις 15/01/2019

Η Generation Y – International eBusiness Experts, ολοκλήρωσε ακόμα ένα ιατρικό corporate site, καθώς το ανανεωμένο www.georgalakis.gr, του καταξιωμένου Έλληνα ψυχιάτρου, Δρ. Βασίλη Γεωργαλάκη, είναι live!

Με βάση την τεράστια εμπειρία της στον χώρο της Υγείας (φαρμακεία, φαρμακαποθήκες, φαρμακευτικές εταιρίες, ιατρεία), η ομάδα της Generation Y ανέλαβε και υλοποίησε την κατασκευή και το design της ιστοσελίδας του εξιδεικευμένου σε μία σειρά ψυχολογικών διαταραχών και υπηρεσιών ψυχικής υγείας επιστήμονα, λανσάροντας ένα χρήσιμο εργαλείο πληροφόρησης των ασθενών και παρέχοντας, μέσα από την ύπαρξη πολλών σχετικών tags και αρθρογραφίας, όχι μόνο εξειδικευμένο περιεχόμενο για ψυχολογικά θέματα, αλλά και σχετικές αξιόπιστες ιατρικές υπηρεσίες.

Τα έξυπνα widgets που προβλέφθηκαν στην UX σχεδίαση του site δίνουν τη δυνατότητα άμεσου προγραμματισμού ραντεβού και επικοινωνίας με τον ιατρό, μέσω ειδικής φόρμας επικοινωνίας, όπου ο ίδιος ο ιατρός επικοινωνεί τηλεφωνικά με τους ασθενείς για την πιο άμεση και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση.

Η πλήρης κατηγοριοποίηση των παρεχόμενων υπηρεσιών και η user friendly αρχιτεκτονική του site επιτρέπουν στον ασθενή ανεμπόδιστη πρόσβαση στην πληροφόρηση για το ζήτημα που τον απασχολεί, επιτρέποντας παράλληλα την διεύρυνση του πελατολογίου του ιατρείου.

Τo site www.georgalakis.gr μέσα από επιστημονικά τεκμηριωμένες και εξειδικευμένες υπηρεσίες, στοχευμένα ενημερωτικά άρθρα καθώς και απαντήσεις στις ερωτήσεις των χρηστών, αποτελεί τον καλύτερο τρόπο ενημέρωσης για σοβαρά θέματα που τους απασχολούν.

Η Generation Y για ακόμα μία φορά αποδεικνύει την δυναμική της και τον επαγγελματισμό της, στον στρατηγικό σχεδιασμό της ψηφιακού μετασχηματισμού των συνεργατών της.

 

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!