Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

H Generation Y - International e-Business Experts χορηγός στο 7ο e-Business & Social Media World Conference

δημοσιεύθηκε στις 14/06/2018

Χορηγός σε μία ημέρα αφιερωμένη στο ηλεκτρονικό επιχειρείν και τα Social Media είναι η Generation Y και μαζί με πλήθος επαγγελματιών και κόσμου του e-commerce για ακόμα μία χρονιά στην Ελλάδα θα διερευνηθεί το μέλλον του e-Business, τις νέες τάσεις στην αξιοποίηση των Social Tools και τις μεθόδους για ένα επιτυχημένο Ψηφιακό Μετασχηματισμό.

Το Συνέδριο e-Business & Social Media World, διοργανώνεται από την Smart Press την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 στο Wyndham Grand Hotel. Αποτελώντας το μεγαλύτερο συνέδριο στο χώρο των Social Media, του e–Business και του Marketing, έχει καθιερωθεί ως το ετήσιο ραντεβού των στελεχών της συγκεκριμένης αγοράς, όσο και των εταιρειών που χρησιμοποιούν τις εξειδικευμένες υπηρεσίες και τα σύγχρονα εργαλεία του Ψηφιακού Marketing για την ανάπτυξη, προώθηση και εξέλιξη του e-Επιχειρείν.

Η Εμπορική Διευθύντρια της Generation Y, Νανά Ιωακειμίδου και η Marketing Consultant, Χρύσα Φακή θα παρουσιάσουν στο πλαίσιο της συγκεκριμένης εκδήλωσης δύο ομιλίες σε ένα ακροατήριο από εκπροσώπους εταιριών, επαγγελματίες του χώρου του ηλεκτρονικού εμπορίου, επιχειρηματίες και social media experts. Η ομιλία της κυρίας Ιωακειμίδου θα ανήκει στη θεματική ενότητα "How to Grow your e-Business!" και της κυρίας Φακή στην ενότητα "Let's talk about tools & methods!".

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με το e-Business & Social Media World Conference και τον σκοπό του μπορείτε να δείτε εδώ!

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!