Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Οι ευκαιρίες και οι προκλήσεις της βιομηχανίας οργάνωσης εκδηλώσεων στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού.

δημοσιεύθηκε στις 21/05/2018

Με την επίδραση του ψηφιακού μετασχηματισμού και τις αλλαγές που έχει επιφέρει η digital era σε όλους του επιχειρηματικούς κλάδους και στον τομέα της οργάνωσης εκδηλώσεων, η ανάγκη για καθοδήγηση και αρωγή με στόχο την επιτυχία είναι πιο εμφανής από ποτέ.

Την επίτευξη αυτής ακριβώς της επικράτησης των επιχειρήσεων που ασχολούνται με τον κλάδο των events μέσω πρακτικών συμβουλών και παρουσίαση εργαλείων επεδίωξε με την ομιλία του ο CEO της Generation Y, Αναστάσιος Σπανίδης στην Events Expo 2018.

H Generation Y – International eBusiness Experts ως υποστηρικτής της πρώτης διοργάνωσης για τον χώρο των εκδηλώσεων που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 19 και 20 Μαΐου 2018 στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας από την Action Εστι συμμετείχε ενεργά στην διαμόρφωση νέων τάσεων και σκέψεων που αφορούν στο κλάδο.

Στο πλαίσιο της έκθεσης, την Κυριακή 20 Μαΐου ο Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας παρουσίασε ομιλία με θέμα: «Digital Transformation in the Events Industry».

Ευκαιρίες, trends, νέα χαρακτηριστικά, αλλά και πρακτικές συμβουλές και μέθοδοι επικράτησης στον κλάδο εν μέσω ενός ολικού ψηφιακού μετασχηματισμού των επιχειρήσεων είναι μερικά από τα σημεία που τόνισε ο κύριος Σπανίδης στην ομιλία του.

Τόσο ο ίδιος όσο και οι εκπρόσωποι της Generation Y που τον συνόδευαν είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν και να ανταλλάξουν χρήσιμες απόψεις με πολλούς επιχειρηματίες, εκπροσώπους του κλάδου των events, καλλιτέχνες και στελέχη επιχειρήσεων καθ’ όλη τη διάρκεια της έκθεσης.

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!