Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Νέα refreshed εικόνα και εμπορικές καινοτομίες στο launch της αναβαθμισμένης online παρουσίας του Pharmacy Boutique από τη Generation Y

δημοσιεύθηκε στις 26/03/2018

Χωρίς να χαθεί η γνώριμη ταυτότητα του, η ομάδα της Generation Y – International eBusiness Experts επανασχεδίασε το ηλεκτρονικό κατάστημα αξιοποιώντας τεχνολογικές καινοτομίες και εμπορικά εργαλεία που δημιουργούν την καλύτερη δυνατή εμπειρία θέασης και περιήγησης του χρήστη.

Η νέα σχεδίαση του e-shop έχει mobile responsive χαρακτηριστικά και προσαρμόζεται αυτόματα σε κάθε συσκευή, δίνοντας τη δυνατότητα αγορών στον χρήστη όποια στιγμή θέλει όπου κι αν βρίσκετε.

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες που παρέχει η custom e-commerce πλατφόρμα Generation NEXT με το εργαλείο internationalization, προχωράμε  στην επέκτασή του Pharmacy Boutique και σε χώρες του εξωτερικού. To ανανεωμένο ηλεκτρονικό φαρμακείο διαθέτει την δυνατότητα πολλαπλών site με πολυγλωσσική υποστήριξη, υποστήριξη πολλαπλών νομισμάτων, πολιτικών για αποστολές, χρεώσεις και φόρους για κάθε χώρα χωριστά.

Τέλος, στοιχεία όπως η βελτίωση του onsite μηχανισμού αναζήτησης, η αυτόματη επεξεργασία φωτογραφιών, το speed optimization, οι αλλαγές στις διάφορες product lists και στις landing pages, αλλά και η ανανέωση των διαφόρων elements αποτελούν στοιχεία της νέας ταυτότητας του online φαρμακείου που επιτρέπουν την αναβάθμιση της συνολικής εμπορικής του αξίας.

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!