Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Pharmacy295.gr redesign: To No1 ηλεκτρονικό φαρμακείο ανανέωσε την online παρουσία του με την υπογραφή της Generation Y

δημοσιεύθηκε στις 26/03/2018

Το κορυφαίο brand στην αγορά των online φαρμακείων, το Pharmacy295.gr, συνεχίζοντας την επιτυχημένη συνεργασία με τη Generation Y – International e-Business Experts, της ανέθεσε το full redesign της ψηφιακής του παρουσίας.

Βασισμένη στα δεδομένα της Πρωτογενούς Έρευνας Αγοράς του τμήματος Market Research που δημιούργησε συγκεκριμένες personas με τα ιδιαίτερα συμπεριφορικά και αγοραστικά χαρακτηριστικά των χρηστών, η ομάδα Design της εταιρίας έχτισε την αρχιτεκτονική δομή της νέας ταυτότητας του ηλεκτρονικού φαρμακείου. Σχεδίασε καινούριες λειτουργίες και εξέλιξε νέα εργαλεία της custom πλατφόρμας Generation NEXT ώστε ο χρήστης να απολαμβάνει μια ευχάριστη και γρήγορη εμπειρία αγοράς.

Η καινοτομία “info button” περιέχει τις most used πληροφορίες και επιτρέπει την άμεση πρόσβαση του πελάτη στα στοιχεία επικοινωνίας, στο πρόγραμμα επιβράβευσης αγορών του Pharmacy295.gr, αλλά και στους τρόπους πληρωμών, επιστροφών κτλ.

Επανασχεδιάστηκε η επιλογή για γρήγορη αγορά. Ο χρήστης μπορεί τώρα να ολοκληρώσει την αγορά του χωρίς να χρειαστεί να μπει στην περιγραφή του προϊόντος. Έτσι η διαδικασία απλοποιείται και ο καταναλωτής οδηγείται άμεσα και γρήγορα στην τελική αγορά.

Στη βελτιωμένη του έκδοση το ανανεωμένο Pharmacy295.gr διαθέτει πλέον νέες landing pages σε κάθε κατηγορία με καινοτόμα σχεδίαση, ώστε ο καταναλωτής να κατευθύνεται στοχευμένα στο περιεχόμενο που επιθυμεί.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί η δημιουργία εμπορικών sections, τα οποία προέκυψαν και αυτά μέσα από τα ευρήματα της έρευνας αγοράς, όπως το Mommy’s Corner, Beauty Corner ή Έξυπνο Αδυνάτισμα που δίνουν άμεση πρόσβαση στον καταναλωτή σε συγκεκριμένα προϊόντα που τον ενδιαφέρουν πετυχαίνοντας υψηλό ποσοστό ικανοποίησης του πελάτη και περισσότερες πωλήσεις.

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!