Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Bread Factory: Το πιο λαχταριστό online αρτοζαχαροπλαστείο από τη Generation Y

δημοσιεύθηκε στις 10/01/2018

To Bread Factory, μία από τις πιο δυναμικά ανερχόμενες επιχειρήσεις στον χώρο της αρτοποιίας και της ζαχαροπλαστικής εμπιστεύτηκε τη Generation Y για τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της νέας εταιρικής ιστοσελίδας του.

Η Generation Y με περισσότερα από 18 χρόνια εμπειρίας στο ηλεκτρονικό επιχειρείν αξιοποίησε τις γνώσεις της εξειδικευμένης ομάδας της και σε συνδυασμό με τις αξίες της ασυναγώνιστης ποιότητας και εξυπηρέτησης των αρτοζαχαροπλαστείων Bread Factory δημιούργησε ένα εντυπωσιακό και λειτουργικό εταιρικό site που ενισχύει το brand awareness του πελάτη και επιτρέπει την είσοδό του στο ψηφιακό κανάλι επικοινωνίας με τον πιο αποδοτικό τρόπο.

Η επιχείρηση ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Ιανουάριο του 2016 με το πρώτο κατάστημα στο Μοσχάτο (Πειραιώς 40) να αποτελεί ένα πρότυπο χώρο, συνδυάζοντας αρμονικά την παραγωγή με την κατανάλωση. Τα αγνά υλικά με την εξιδεικευμένη τέχνη του προσωπικού του. Την ποιότητα με την εξυπηρέτηση. Το Bread Factory έχει ήδη επεκταθεί με καταστήματα στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και στο Χολαργό.

Χαρακτηριστικό του www.breadfactory.gr που αναδεικνύει απόλυτα τις αξίες που πρεσβεύει η επιχείρηση αποτελεί η εξελιγμένη UI/UX ανάλυση που αναδεικνύει μέσα από το ατμοσφαιρικό περιβάλλον και τις καθαρές γραμμές, όλη την έκταση της φιλοσοφίας της, αλλά και την ποιότητα των προσφερόμενων προϊόντων.

Η Generation Y έχοντας διεξάγει το επαγγελματικό photoshooting και την βίντεο παραγωγή για λογαριασμό του πελάτη της κατόρθωσε να προβάλει στο νέο website όλα τα αρτοσκευάσματα και τα γλυκά με εικόνες υψηλής αισθητικής, δημιουργώντας μία λαχταριστή ατμόσφαιρα που κυριολεκτικά σε προτρέπει να τα γευτείς. Χαρακτηριστικό είναι το εισαγωγικό βίντεο στην αρχή της νέας σελίδας που παρουσιάζει ολόκληρη τη διαδικασία παρασκευής των προϊόντων στο εργαστήριο και κυριολεκτικά δελεάζει από την πρώτη ματιά τον επισκέπτη του www.breadfactory.gr.

Στο λειτουργικό σκέλος, το νέο corporate site διαθέτει όλα τα εμπορικά εργαλεία και τους αυτοματισμούς που καλύπτουν τις ανάγκες του πελάτη. Το απόλυτα responsive design σε συνδυασμό με την πλήρη κατηγοριοποίηση των προσφερόμενων προϊόντων, την εύκολη πρόσβαση στην πληροφορία για τα σημεία διανομής (delivery), τη φόρμα επικοινωνίας, αλλά και τη φόρμα παραγγελίας για οργάνωση catering αποτελούν βασικά χαρακτηριστικά του www.breadfactory.gr, τα οποία δίνουν εμπορικά πλεονεκτήματα στην επιχείρηση και την εισάγουν με τον αποδοτικότερο τρόπο στην ψηφιακή αγορά.

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!