Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Νέο εταιρικό site της Syllogi14 από τη Generation Y – International e-Business Experts

δημοσιεύθηκε στις 02/11/2017

Για την ανάπτυξη του νέου ηλεκτρονικού περιβάλλοντος, χρησιμοποιήθηκαν από τη Generation Y οι βέλτιστες πρακτικές και οι πλέον σύγχρονες τεχνολογίες και αυτοματισμοί για την επίτευξη δυναμικών εμπορικών αποτελεσμάτων.

Η νέα σελίδα διαθέτει υψηλές προδιαγραφές σχεδίασης με ιδιαίτερη έμφαση στον σχεδιασμό μιας απολύτως responsive λειτουργίας, με εξελιγμένο user interface για την καλύτερη δυνατή πλοήγηση και ευκολία στη χρήση.

Δημιουργήθηκε έξυπνη κατηγοριοποίηση ανάλογα με το χρώμα, το υλικό, την ποιότητα και το σχέδιο προτίμησης, καθώς και πολλαπλά φίλτρα που διευκολύνουν τον επισκέπτη να βρει αυτό που θέλει. Ενότητες με related products, νέες παραλαβές και προσφορές, ολοκληρώνουν την εμπειρία πλοήγησης του χρήστη.

Η Generation Y με περισσότερα από 17 χρόνια στο χώρο του digital transformation και του digital business παρέδωσε ακόμα ένα  προϊόν με υψηλή αισθητική, λειτουργική και κυρίως εμπορική αξία για τον πελάτη της. Το άνοιγμα της Syllogi14 στο νέο ψηφιακό κανάλι μέσω της εξειδικευμένης προσέγγισης της Generation Y έθεσε τις βάσεις για περαιτέρω διεύρυνση του brand awareness και αύξηση πωλήσεων στα φυσικά σημεία πώλησης των προϊόντων και αποτέλεσε το πρώτο βήμα για ένα ολοκληρωμένο digital transformation για τη Syllogi14.

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!