Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Χορηγός με εντυπωσιακή παρουσία στο 19ο InfoCom World Conference η Generation Y

δημοσιεύθηκε στις 26/10/2017

Ακόμα μια επιτυχημένη παρουσία της Generation Y στο Infocom World Conference που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ήταν χορηγός σε μία διοργάνωση που αποτελεί ετήσιο ραντεβού των κορυφαίων στελεχών της ψηφιακής αγοράς.

Tο InfoCom World, το μεγαλύτερο συνέδριο Τηλεπικοινωνιών, Πληροφορικής & Media στη ΝΑ Ευρώπη, έχοντας από χρόνια εξελιχθεί σε θεσμό, άνοιξε και φέτος τις πύλες του στις 25 Οκτωβρίου 2017, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, αναζητώντας τους ψηφιακούς δρόμους για το ένα επιτυχημένο Grecovery.

Η Generation Y – International e-Business Experts με ένα πλήθος συνεργατών υποδέχθηκε στο περίπτερό της στον χώρο του συνεδρίου, εκπροσώπους της ψηφιακής και όχι μόνο αγοράς, των Τηλεπικοινωνιών και της Πληροφορικής, συνομίλησε μαζί τους, τους ενημέρωσε για θέματα e-commerce και digital transformation και τους παρουσίασε τις υπηρεσίες της.

Βασικός πυλώνας της επιτυχημένης παρουσίας της Generation Y στο 19ο InfoCom World Conference ήταν η συμμέτοχή της Εμπορικής Διευθύντριας της εταιρίας σε discussion panel, όπου μαζί με άλλους καταξιωμένους στο χώρο του Digital επαγγελματίες, αντάλλαξαν γνώμες και απόψεις για το Digital Transformation και τις προκλήσεις της ψηφιακής εποχής.

Η παρουσία ολόκληρης της ομάδας της Generation Y, όσο και οι απόψεις που παρουσίασε η κυρία Ιωακειμίδου κατά τη διάρκεια της συζήτησης στο πάνελ κρίθηκαν από τις πιο επιτυχημένες της διοργάνωσης και απέσπασαν πλήθος θετικών σχολίων.

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!