Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

H Generation Y τρέχει για καλό σκοπό στο 9ο Greece Race for the Cure ®!

δημοσιεύθηκε στις 20/09/2017

Για 9η συνεχόμενη χρονιά, ο Πανελλήνιος Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Αλμα Ζωής" διοργανώνει τον Αγώνα Greece Race for the Cure.

Για 4 συνεχόμενη χρονιά, η Generation Y, με αφορμή το μήνα πρόληψης για τον Καρκίνο του Μαστού (Οκτώβριος) συμμετέχει στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου 5χλμ και στον περίπατο των 2χλμ.

Το προσωπικό της εταιρείας, δείχνοντας την ευαισθησία του σε θέματα κοινωνικής αλληλεγγύης, με την πρωτοβουλία αυτή, υπενθυμίζει σε όλες τις γυναίκες τη σημασία της πρόληψης για την έγκαιρη διάγνωση του Καρκίνου του Μαστού και ενισχύει το Σύλλογο στην προσπάθεια που καταβάλει για τη στήριξη των γυναικών που πάσχουν από την ασθένεια.

Ο φετινός Αγώνας Greece Race for the Cure® θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2017, στο Ζάππειο, στις 09:00 π.μ.

Έναρξη Διοργάνωσης: 09:00 π.μ.
Εκκίνηση Αγώνα: 10:00 π.μ.

Εκκίνηση Περιπάτου: 11:20 π.μ.

Η ομάδα της Generation Y (#GYteam) θα βρίσκεται εκεί, για να ενισχύσει με την παρουσία της τον σκοπό αυτό. Ελπίζουμε να μας ακολουθήσετε!

Περισσότερες πληροφορίες για τον Αγώνα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του Πανελλήνιου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού "Αλμα Ζωής".

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!