Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Pharmacy295 Blog: Το μεγαλύτερο online φαρμακείο αρθρογραφεί για εσάς με την υποστήριξη της Generation Y

δημοσιεύθηκε στις 25/07/2017

Το ολοκαίνουργιο Blog του Pharmacy295 είναι γεγονός και αποτελεί έναν πλήρη εξειδικευμένο οδηγό υγείας για όλους όσους θέλουν να γνωρίζουν τα πάντα για το Ευ Ζην.

Το Pharmacy295 που αποτελεί το μεγαλύτερο online φαρμακείο, κατέχει ένα σημαντικό «ηλεκτρονικό» μερίδιο αγοράς και συγκεντρώνει την προσοχή του καταναλωτικού κοινού διαθέτει πλέον το δικό του 295 Blog με πλούσια και εκλεπτυσμένη θεματολογία προκειμένου να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες ενημέρωσης του ευρύτατου πελατολογίου του.

Θέματα Υγείας και Ομορφιάς, Ιατρικές απόψεις, συμβουλές Ευ Ζην και εξειδικευμένη επιστημονική θεματολογία είναι μερικά από τα κείμενα που θα έχει την ευκαιρία να διαβάσει ο επισκέπτης.

Το 295 Blog, του οποίου το concept, το responsive design και την υλοποίηση ανέλαβε εξ ολοκλήρου η Generation Y – International e-Business Experts, προσφέρει μία ολοκληρωμένη εμπειρία στους χρήστες του Pharmacy295 και συμπληρώνει με τον καλύτερο τρόπο τη συνολικότερη online παρουσία της ηλεκτρονικής επιχείρησης.

Δείτε στο https://www.pharmacy295.gr/blog/ την αισθητική, την πρωτοποριακή σχεδίαση και το πλούσιο περιεχόμενο του 295 Blog.

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!