Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Womanshealthcare.gr: Τώρα η γυναίκα έχει την υποστήριξη που της αξίζει με την υπογραφή της Generation Y

δημοσιεύθηκε στις 23/06/2017

Το http://www.womanshealthcare.gr/ είναι το προσωπικό site του μαιευτήρα – γυναικολόγου κ. Δημήτρη Πολύζου, το οποίο παρέχει σε κάθε γυναίκα σαφή, ακριβή και αξιόπιστη πληροφόρηση σε θέματα γυναικολογίας και μαιευτικής.

Έχοντας να επιδείξει 17 χρόνια εμπειρίας και εκατοντάδες projects που αφορούν τον τομέα της Υγείας, η Generation Y - International eBusiness Experts δημιούργησε ένα site που αποτελεί ένα πραγματικά χρήσιμο εργαλείο για τη γυναίκα σε όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης, αλλά και μετά από αυτή, αφού χάρη στις καινοτομίες, τα εμπορικά εργαλεία και την ευχρηστία που διακρίνουν τη λειτουργία του, αποτελεί μια ολοκληρωμένη και αποδοτική λύση για άμεση και τεκμηριωμένη πληροφόρηση σε θέματα γυναικολογίας και μαιευτικής.

Η αξιοποίηση της υπερσύγχρονης πλατφόρμας Generation Next έδωσε τη δυνατότητα για έναν απόλυτα customized σχεδιασμό του site και μια σειρά εργαλείων που ανταποκρίνονται απόλυτα στο όραμα του ιατρού. Παρέχονται, μεταξύ άλλων, μια εύχρηστη εφαρμογή υπολογισμού ημερομηνίας τοκετού, ώστε κάθε γυναίκα να μπορεί να προσδιορίσει την πιθανή δική της ημερομηνία, αλλά και η δυνατότητα online προγραμματισμού ραντεβού με τον γυναικολόγο.

Επίσης το ενσωματωμένο blog που παρέχει εξειδικευμένα κείμενα, επιστημονικές απόψεις και ενημερωτικά άρθρα για γυναικολογικά θέματα, καλύπτει όλες τις ανάγκες ενημέρωσης μιας γυναίκας σε όλα τα στάδια της εγκυμοσύνης και πριν και μετά από αυτή.

Για άλλη μια φορά η Generation Y - International e-Business Experts ανταποκρίθηκε απόλυτα στο στόχο του κου Πολύζου, ο οποίος ήταν ο ψηφιακός μετασχηματισμός των υπηρεσιών του.

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!