Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Grandair.gr: Launch με νέο… αέρα για το site μίας από τις πιο δυναμικές μεταφορικές εταιρείες από την Generation Y

δημοσιεύθηκε στις 14/06/2017

Ένα απολύτως καινοτόμο redesign  υλοποιήθηκε για το site της Grandair Cargo Services, μία από τις πιο δυναμικά αναπτυσσόμενες μεταφορικές εταιρείες σε ολόκληρο τον κόσμο, η οποία εμπιστεύτηκε για ακόμα μία φορά τη Generation YInternational e-Business Experts για την ανανέωση της ψηφιακής της εικόνας.

Η Grandair με πάνω από 25 χρόνια εμπειρίας και υπηρεσίας στη διακίνηση γενικού φορτίου και ανταλλακτικών πλοίων, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες μεταφοράς εμπορευμάτων και εκτελωνισμού παγκοσμίως. Πέρα από την φυσική της παρουσία και τις υπηρεσίες που προσφέρει στο πελατολόγιό της, η Grandair έχει διευρύνει τον κύκλο εργασιών της και με τη χρήση ψηφιακών μέσων, με αιχμή του δόρατος το website της. To ανανεωμένο Grandair.gr αποσκοπεί στη βελτίωση της εμπορικής αξίας των υπηρεσιών της εταιρείας, γι’ αυτό και χρησιμοποιήθηκαν πλούσια media στοιχεία, οπτικοποιώντας έτσι την εξίσου πλούσια δραστηριότητά της.

Σημαντικό στοιχείο στο ανανεωμένο website αποτελεί ένα ολόκληρο track & trace system του airfreight και του shipment, που δημιούργησε εξολοκλήρου η Generation Y και το οποίο αποτελεί μια καινοτομία που δίνει τη δυνατότητα τόσο για τον πελάτη της εταιρείας, όσο και για την ίδια την Grandair να έχει άμεση και εύκολη πρόσβαση στη λίστα εργασιών και στις συνεργαζόμενες εταιρείες, ώστε να υπάρξει ένα reaction που θα σταθεροποιήσει και θα διευρύνει την πελατειακή βάση της εταιρείας.

Για άλλη μια φορά η Generation Y- International e-Business Experts ανταποκρίθηκε απόλυτα στο όραμα του πελάτη-συνεργάτη, ανακατασκευάζοντας ένα καινοτόμο site με υψηλή εμπορική αξία.

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!