Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Toi&moi και Generation Y ενώνουν τις δυνάμεις τους σε ένα fashion e-store με στόχο την κορυφή

δημοσιεύθηκε στις 01/06/2017

Φρέσκο, ανανεωμένο και με θυληκότητα που ξεχειλίζει το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της Toi&moi είναι πλέον γεγονός! Το φιλόδοξο project ανέλαβε να σχεδιάσει, να κατασκευάσει και να προωθήσει εξ’ ολοκλήρου η Generation Y – International eBusiness Experts, μέσω της συνεργασίας της με την Toi&moi.

Η Toi&moi, ένα από τα κορυφαία fashion brands της Ελλάδας από το 1988, διαθέτει ένα δίκτυο 30 φυσικών καταστημάτων (εταιρικά, shops in shop και franchise) σε Ελλάδα, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, Λίβανο και Αλβανία, καθώς και παρουσία σε διάφορα σημεία πώλησης του εξωτερικού, όπως στις χώρες της Αρμενίας, Κύπρου και Ρωσίας. Σε αυτά ήρθε να προστεθεί το νέο toi-moi.com, ένα τεχνολογικά υπερσύγχρονο e-shop, το οποίο επεκτείνει ακόμα περισσότερο τη διάθεση προϊόντων της εταιρίας, προσφέροντας όπως πάντα elegant συλλογές στο χώρο της γυναικείας ένδυσης.

Η Generation Y – International eBusiness Experts αναλαμβάνοντας την ευθύνη της εμπιστοσύνης που της έδειξε η Toi&moi, διαμόρφωσε μια ολοκληρωμένη στρατηγική με βασικό αντικείμενο την εικαστική, λειτουργική και εμπορική επιμέλεια του συγκεκριμένου project, ώστε η εμπειρία των χρηστών να γίνεται απρόσκοπτη, άνετη και μέσω αυτής να έχουν μία πλήρη εικόνα των προϊόντων του brand.

Πέρα από το κομψό design του e-shop, τις λιτές γραμμές και το fashionable ύφος που εναρμονίζεται με όλη τη φιλοσοφία του brand, η Generation Y έδωσε ιδιαίτερη σημασία και στην τεχνική υποδομή του. Με την υπερσύγχρονη πλατφόρμα Generation NEXT πάνω στην οποία έχει στηριχθεί η λειτουργία του και με δυνατότητες όπως ο μηχανισμός internationalization και το visual merchandising, η Toi&moi έχει θέσει τις βάσεις για πολύ πιο διευρυμένη εξαγωγική και εγχώρια digital δραστηριότητα.

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!