Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Launch για το ολοκαίνουργιο eshop της Lino με την υπογραφή της Generation Y

δημοσιεύθηκε στις 24/05/2017

Η άριστη ποιότητα, η τεράστια ποικιλία, αλλά και η μακροχρόνια εμπειρία των Lino Home Fabrics  & Accessories είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα βρείτε στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρείας, που φέρει τη σφραγίδα της Generation Y - International e-Business Experts.

Η ομάδα της Generation Y ανέλαβε το σχεδιασμό και την υλοποίηση μιας στρατηγικής με σκοπό το redesign, την προώθηση του brand Lino, και την εκ νέου δημιουργία του νέου B2C – eshop της εταιρείας, μέσα από μια σειρά ενεργειών που έχουν ως στόχο τη γενικότερη ευχάριστη εμπειρία του χρήστη στο νέο digital περιβάλλον του e-shop.  Το νέο site που είναι ήδη live είναι απόλυτα responsive και προσαρμόζεται αυτόματα στις διαστάσεις κάθε συσκευής είτε από το desktop, είτε από το κινητό τηλέφωνο (responsive design). Η Generation Y - International e-Business Experts ανέλαβε τον πλήρη σχεδιασμό και την κατασκευή της ιστοσελίδας, αναδεικνύοντας μέσα από λιτές γραμμές και «καθαρό» design την ποιότητα, την άνεση και την φροντίδα που και η ίδια η Lino Home Fabrics  & Accessories αντιπροσωπεύει και θέλει να παρέχει στους πελάτες της.

Το ανανεωμένο e-shop της Lino χαρακτηρίζεται από μία απόλυτα «έξυπνη» πλοήγηση, καθώς ο χρήστης μπορεί με ελάχιστα clicks να βρει την πληροφορία αλλά και το προϊόν που τον ενδιαφέρει, κάτι που μπορεί να αυξήσει το engagement και τον χρόνο παραμονής κάθε επισκέπτη στο e-shop, αλλά κυρίως να οδηγήσει στην αύξηση του conversion rate.

Για άλλη μια φορά η Generation Y - International e-Business Experts ανταποκρίθηκε απόλυτα στο όραμα του πελάτη-συνεργάτη, ανακατασκευάζοντας ένα καινοτόμο e-shop με υψηλή εμπορική αξία.

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!