Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

To E-Shop της Κάβας Ανθίδη είναι online από τη Generation Y

δημοσιεύθηκε στις 17/12/2013

Για τους λάτρεις του ποτού και του κρασιού, το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα anthidis.gr, με την εικαστική και λειτουργική η επιμέλεια της Generation Y, προσφέρει την μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων με πάνω από 5000 κρασιά, ποτά, αξεσουάρ και συνοδευτικά προϊόντα.

Δυναμικά φίλτρα ανά κατηγορία, δυνατότητα ερώτησης στους ειδικούς στον χώρο του ποτού, σύνθετη αναζήτηση με αναλυτικά φίλτρα και δυνατότητα δημιουργίας εκπτωτικού κουπονού μέσα από το διαχειριστικό περιβάλλον, είναι μόνο μερικά από τα εργαλεία που περιλαμβάνει η πλατφόρμα διαχείρησης.

Η δυνατότητα δημιουργίας μαζικής παραγγελίας (bundles) με εξατομικευμένη τιμολογιακή πολιτική που ορίζεται αυτόνομα από το περιβάλλον διαχείρησης με ERP (Softone), καθώς και το πρώτο custom gift maker tool στην Ελληνική αγορά, συμβάλλουν στην ανάδειξη του ηλεκτρονικού καταστήματος και στην διαφοροποίηση του από τον ανταγωνισμό.

Μεγάλυ βαρύτητα δόθηκε στην άψογη εξυπηρέτηση των πελατών, η οποία αποτελεί και τον βασικό στόχο της εταιρίας, μέσω δυνατότητας ολοκλήρωσης της παραγγελίας σε 3 απλά βήματα αλλά και δυνατότητα παραλαβής από το κατάστημα.

Από το 1945 έως σήμερα, η Κάβα Ανθίδης κατέχει μία από τις υψηλότερες θέσεις στον χώρο του οίνου και του ποτού, σημειώνοντας μια συνεχόμενα ανοδική πορεία μέσω της εξειδικευμένης εμπειρίας και γνώσης του ανθρώπινου δυναμικού.

Δείτε περισσότερα εδώ: www.anthidis.gr

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!