Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

“Νέα εικόνα – Νέα ατμόσφαιρα – Νέο layout”: Με αυτό το μήνυμα επαναλανσάρεται στο ηλεκτρονικό εμπόριο η εταιρεία CAROUZOS

δημοσιεύθηκε στις 15/03/2012

“Νέα εικόνα – Νέα ατμόσφαιρα – Νέο layout: Με αυτό το μήνυμα επαναλανσάρεται στο ηλεκτρονικό εμπόριο η εταιρεία CAROUZOS μέσω του πλήρως ανακατασκευασμένου e-shop που βγήκε πρόσφατα online.

Με ένα σύγχρονο και πρωτοποριακό ηλεκτρονικό κατάστημα διεθνών προδιαγραφών, η εταιρεία CAROUZOS εισέρχεται σε μια νέα εποχή με στόχο την καλύτερη ποιότητα εξυπηρέτησης που αξίζει το κοινό που χρόνια εμπιστεύεται την CAROUZOS.

Ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ πολυτελείας για τη γυναίκα και τον άνδρα σε ένα λειτουργικό και άρτιο εικαστικά ηλεκτρονικό κατάστημα  που εκφράζει το στυλ, την υψηλή αισθητική, τη μοντέρνα διάθεση και τη μοναδικότητα του brand CAROUZOS.

carouzos homepage

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.carouzos.com, που επιμελήθηκε εξ ολοκλήρου η Generation Y, δημιουργήθηκε ακολουθώντας τις πιο σύγχρονες εξελίξεις της τεχνολογίας και του ηλεκτρονικού marketing. Πρόκειται για μια νέα, σύγχρονη και διαφορετική πρόταση στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου που παρέχει μοναδικά προνόμια στον επισκέπτη: μεγάλη γκάμα προϊόντων, συλλογές από κορυφαίους διεθνείς σχεδιαστές, πασίγνωστα brands, λειτουργικότητα και ευκολία χρήσης και πλοήγησης για το χρήστη για εύκολη εύρεση κάθε πληροφορίας.

Ανακαλύψτε το νέο ηλεκτρονικό κατάστημα CAROUZOS στη διεύθυνση www.carouzos.com.  Μπείτε σήμερα να κάνετε τις αγορές σας!

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!