Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Η Generation Y στην eCommerce & Digital Marketing Expo 2019!

δημοσιεύθηκε στις 25/11/2019

Στήριξε το θεσμό για πολλοστή φορά η Generation Y στο eCommerce & Digital Marketing Expo 2019 που διεξήχθει στις 23 και 24 Νοεμβρίου στο Ζάππειο Μέγαρο, όπου συμμετείχε ως χορηγός.

Πρόκειται για μια κορυφαία διοργάνωση με πολλαπλά παράλληλα events, ενώ φέτος προσέθεσε και τον κλάδο του Digital Marketing, στοχεύοντας έτσι στη δυναμική ανάπτυξη των συνεργασιών ανάμεσα σε εταιρείες που ειδικεύονται στις υπηρεσίες παρουσίας και προβολής Internet και σε επιχειρήσεις που προβαίνουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό των φυσικών καταστημάτων τους.

Στο παράλληλο forum Tourism.next που διεξήχθει την Κυριακή 24 Νοεμβρίου, συμμετείχε η Marketing Consultant της Generation Y, Χρύσα Φακή, με την ομιλία «Digital Hospitality: The day after tomorrow», κατά την οποία ανέπτυξε τις μεθόδους και τα εργαλεία μέσω των οποίων τα ξενοδοχειακά καταλύματα μπορούν να αυξήσουν τις απευθείας κρατήσεις τους, καθώς και τις νέες τεχνολογίες και την καινοτομία που ενσωματώνονται σταδιακά και θα αποτελέσουν το μέλλον για τον ξενοδοχειακό και τουριστικό κλάδο.

Επίσης, ο CEO της Generation Y, Αναστάσιος Σπανίδης συμμετείχε στο Digital Agencies Round Table που έκλεισε το συνέδριο την 24η Νοεμβρίου, πετυχαίνοντας το στόχο του να λειτουργήσει ως ένα ανοιχτό φόρουμ συζήτησης για θέματα που άπτονται της ελληνικής αγοράς. Επιφανείς CEOs των πιο επιτυχημένων Digital Agencies βρέθηκαν στην αίθουσα, γεγονός που κατέστησε τη συμμετοχή κάθε ενδιαφερόμενου απαραίτητη.

Οι επισκέπτες μπόρεσαν να συναντήσουν την ομάδα της Generation Y στο stand 67-69.

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!