Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

«Διαμάντι» της ελληνικής οικονομίας η Generation Y

δημοσιεύθηκε στις 12/07/2019

Οι διακρίσεις για την Generation Y – International eBusiness Experts συνεχίζονται. Αυτή τη φορά, η εταιρεία αναγνωρίστηκε ως μια από τις δυναμικότερες ελληνικές επιχειρήσεις στον σπουδαίο θεσμό Diamonds of the Greek Economy.

Οι εν λόγω διακρίσεις βρίσκονται υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας & Ανάπτυξης, του Υπουργείου Περιβάλλοντος & Ενέργειας, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΕΒ), του Συνδέσμου Βιομηχανιών Ελλάδος (ΣΒΕ), του  Συνδέσμου Βιομηχανιών Αττικής – Πειραιώς (ΣΒΑΠ), του Συνδέσμου Θεσσαλικών Επιχειρήσεων & Βιομηχανιών (Σ.Θ.Ε.Β),  του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης, του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, και του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου.

Απονεμήθηκαν για μια ακόμη χρονιά από την εταιρεία New Times Publishing, σε μια λαμπερή εκδήλωση που έλαβε χώρα χθες βράδυ, στο ξενοδοχείο Grande Bretagne Hotel Athens. Η αξιολόγηση των βραβευθέντων επιχειρήσεων συντελέστηκε βάσει συγκεκριμένων οικονομικών δεικτών και κριτηρίων, μεταξύ των οποίων είναι η κερδοφορία, η δανειακή επιβάρυνση, η ρευστότητα, και η σχέση ιδίων προς ξένα κεφάλαια, ενώ συνυπολογίζονται και παράγοντες όπως είναι τα επενδυόμενα κεφάλαια από μέρους των εταιρειών, η πολιτική τους όσον αφορά το ανθρώπινο δυναμικό, καθώς επίσης και η αντίστοιχη πάνω σε θέματα εταιρικής και κοινωνικής ευθύνης.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επιχειρηματίες και στελέχη των υγιέστερων εν Ελλάδι επιχειρήσεων, καθώς επίσης και μέλη της κυβέρνησης και βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης, των δυναμικότερων επιχειρηματικών ομίλων και επιχειρηματικών φορέων της χώρας, ξένοι πρεσβευτές και εκπρόσωποι πρεσβειών, εμπορικοί ακόλουθοι πρεσβειών και μικτών εμπορικών επιμελητηρίων διαφόρων χωρών, οργανισμών και φορέων του δημοσίου, και μέσων μαζικής ενημέρωσης.

Παράλληλα, παρουσιάστηκε η αγγλόφωνη έκδοση Diamonds of the Greek Economy 2019, στην οποία γίνεται εκτενής παρουσίαση των εταιρειών της λίστας Diamonds 2019. Οι εταιρείες αυτές αφορούν όλο το επιχειρηματικό φάσμα από τους τομείς της βιομηχανίας, του εμπορίου, της ναυτιλίας και του τουρισμού.

Σε δηλώσεις του, ο CEO της Generation Y, Αναστάσιος Σπανίδης, τόνισε πως «αυτή η διάκριση αποτελεί επιστέγασμα σκληρής και συνεχούς εργασίας αλλά και πάθους για το ψηφιακό επιχειρείν. Η Generation Y έχει τη διορατικότητα, τη γνώση και την εμπειρία να ανιχνεύει την επιχειρηματική οπτική γωνία των επενδύσεων των συνεργατών της, όντας δίπλα τους σε κάθε βήμα, δίνοντάς τους  τη δυνατότητα όχι μόνο για ισχυρή παρουσία εντός των συνόρων αλλά και για εξαγωγική δραστηριότητα, στηρίζοντας εμπράκτως τη δική τους ανάπτυξη αλλά και της ελληνικής οικονομίας στο σύνολό της».

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!