Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Θρίαμβος της Generation Y στα Marketing Excellence Awards με 3 βραβεία!

δημοσιεύθηκε στις 11/07/2019

Με τρία βραβεία για επιτυχημένες συνεργασίες της αποχώρησε η Generation YInternational eBusiness Experts από τα Marketing Excellence Awards 2019, του Ελληνικού Ινστιτούτου Μάρκετινγκ (ΕΙΜ) που υπάγεται στην Ελληνική Εταιρεία Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), επιβεβαιώνοντας για πολλοστή φορά τη θέση industry leader που καταλαμβάνει στον τομέα του e-commerce και του digital transformation.

Σε μια λαμπερή τελετή απονομής που έλαβε χώρα την Τρίτη 9 Ιουλίου στην αίθουσα Banquet του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών, η Generation Υ απέσπασε δύο βραβεία στην κατηγορία E-Commerce Marketing και ένα βραβείο στην κατηγορία Omni Channel Presence. Συγκεκριμένα:

  1. Gold Award για τις ενέργειες marketing στο Box Pharmacy
  2. Silver Award για την καμπάνια GNTM & Toi&moi
  3. Βronze Award για τις ενέργειες marketing στην Lapin House

Για τους συνεργάτες της Box Pharmacy και Lapin House, η Generation Υ εκπλήρωσε το στόχο της αύξησης πωλήσεων και της μεγιστοποίησης κερδοφορίας με σημάδια σταθερής ανάπτυξης. Στη δε περίπτωση του Toi Moi, η αξιοποίηση του impact μιας ιδιαίτερα δημοφιλούς τηλεοπτικής εκπομπής (Greece Next Top Model) μέσα από στοχευμένες, συντεταγμένες real-time ενέργειες, οδήγησε σε μια σειρά από εντυπωσιακά αποτελέσματα, με έντονη παρουσία του brand σε όλα τα κανάλια επικοινωνίας.

Πλησιάζοντας προς την ολοκλήρωση μιας ιδιαίτερα απαιτητικής σεζόν με συνεχείς προκλήσεις, η Generation Y εξασφαλίζει σταθερά την ψηφιακή κυριαρχία και τη σταθερή ευημερία των συνεργατών της.

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!