Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Childrens Hearts: Σε θέματα…καρδιάς, ερχόμαστε πάντα πρώτοι!

δημοσιεύθηκε στις 19/03/2019

Έχοντας χτίσει μια ισχυρή φήμη στον τομέα της Υγείας, με ένα υψηλό επίπεδο εξειδίκευσης και πολλαπλές καινοτομίες που οδηγούν σε κορυφαία αποτελέσματα, η Generation Y ανέλαβε το σχεδιασμό και την υλοποίηση της ιστοσελίδας της Παιδιοκαρδιολόγου & Καρδιολόγου Συγγενών Καρδιοπαθειών Dr. Afroditi Tzifa!

Το www.childrenshearts.gr είναι πλέον LIVE, περιέχοντας όλα τα εμπορικά εργαλεία και τους αυτοματισμούς που εγγυώνται ένα άριστο user experience και προωθούν τις ποικίλες ιατρικές υπηρεσίες του ιατρού. Με ένα fully responsive design που παρέχει εύκολη πρόσβαση σε όλο το content, αλλά και ένα ειδικό τμήμα πολύτιμων συμβουλών σε ασθενείς, το νέο website είναι must για οποιονδήποτε αναζητά συμβολές, διάγνωση ή θεραπεία. Ως αποτέλεσμα, κατά τη διάρκεια των εβδομάδων που διαδέχτηκαν το λανσάρισμά του, το www.childrenshearts.gr έφερε μια εντυπωσιακή αύξηση επισκεπτών, οδηγώντας σε περισσότερα ραντεβού και υψηλότερα έσοδα για τον πελάτη μας.

Για μια ακόμα φορά, η Generation Y αποδεικνύει ότι οι προσωποποιημένες προσεγγίσεις της και η εξειδίκευση των μελών της μπορούν να φέρουν άμεσα αποτελέσματα, οδηγώντας ήδη επιτυχημένους πελάτες σε ακόμα μεγαλύτερα ύψη ευημερίας.

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!