Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Nέα online πλατφόρμα κρατήσεων για την Lion Τransfer από την Generation Y

δημοσιεύθηκε στις 04/03/2019

Πρωτοπόρος στο κλάδο της για μια ακόμη φορά η Generation Y - International eBusiness Experts!

Μέσα από τις πολυδιάστατες δραστηριότητες των 9 Business Units της (Market Research, Design, Development, Mobile, Insurance, Branding, Performance Marketing, Business Consultancy, Data Analysis & Reporting), η Generation Y παρέδωσε το www.liontransfer.com, μία ακόμη υπερσύγχρονη ψηφιακή πλατφόρμα.

Συνδυάζοντας τα πιο καινοτόμα εργαλεία, με την πείρα και τη βαθιά γνώση του UI/UX design, η GY δημιούργησε την ολοκαίνουρια πλατφόρμα online κρατήσεων της πετυχημένης εταιρείας ταξί αεροδρομίου, Lion Transfer, με έδρα στη Θεσσαλονίκη.

Με χιλιάδες επιβάτες να επιλέγουν κάθε χρόνο της υπηρεσίες για τη μεταφορά τους στο αεροδρόμιο και όχι μόνο, η Lion Transfer παρέχει μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών στον τομέα της μεταφοράς επιβατών και τουριστών, προτείνοντας λύσεις για τις τοπικές μετακινήσεις, τουριστικές εκδρομές, μετακινήσεις από και προς το λιμάνι και το αεροδρόμιο, καθώς και VIP services σε διακεκριμένους company leaders.

Η εταιρεία διαθέτει μεγάλη γκάμα αυτοκινήτων όπως: ταξί, executive cars, minivans, minibuses, ακόμη και ολόκληρα πούλμαν. Με άψογο service και υποστήριξη πελάτων όλο το εικοσιτετράωρο, η Lion Transfer δίνει τη δυνατότητα στους επιβάτες να κάνουν κράτηση μέσα από τη πλατφόρμα σε τρία μόνο λεπτά.

Η Generation Y δημιούργησε την ψηφιακή επέκταση της εταιρείας σε τρεις γλώσσες, περιλαμβάνοντας όλα εκείνα τα τεχνικά στοιχεία και λειτουργίες που θα τη βοηθήσουν να κατακτήσει τη θέση του ηγέτη  στον κλάδο των online ιδιωτικών μεταφορών.

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!