Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Το www.362grocery.com live από την Generation Y: Τα πάντα στην πόρτα σου!

δημοσιεύθηκε στις 28/02/2019

Nέο επιτυχημένο live project από την Generation Y- International eBusiness Experts!

 

To www.362grocery.com, είναι ένα υπερσύγχρονο online σούπερ μάρκετ, το οποίο διαθέτει μία εντυπωσιακή ποικιλία προϊόντων, με δυνατότητα αποστολής στον χώρο σας μέσα σε 40 λεπτά!

 

Απλά με τη συμπλήρωση της διεύθυνσης κατοικίας σας, το κατάστημα λαμβάνει και παραδίδει την παραγγελία σας, έχοντας ως αποτέλεσμα σημαντική εξοικονόμηση χρόνου, χωρίς καμία αναμονή ή ταλαιπωρία.

 

Το καινοτόμο ηλεκτρονικό κατάστημα, δημιουργήθηκε με custom UI / UX design από την Generation Y και θέτει σε εφαρμογή τα πλέον πρωτοποριακά εργαλεία και λειτουργίες της πλατφόρμας Generation NEXT, προσαρμόζοντάς τα στις συγκεκριμένες ανάγκες της επιχείρησης.

 

Η τεχνογνωσία και η βαθιά γνώση της Generation Y για την αγορά των Ταχέως Κινουμένων Καταναλωτικών Αγαθών (FMCG), οι οποίες δημιουργούν ευκαιρίες για όλες εκείνες τις εταιρείες του κλάδου που ενδιαφέρονται να εμπνεύσουν ένα ολότελα διαφορετικά καταναλωτικό mindset, αναμένεται να καταστήσουν το www.362grocery.com, έναν ακόμα industry leader, τοποθετώντας το στο προσκήνιο μιας ψηφιακής επανάστασης που μόλις έχει αρχίσει να κάνει την εμφάνιση της!

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!