Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Προς υλοποίηση η νέα B2B πλατφόρμα της Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε.!

δημοσιεύθηκε στις 21/02/2019

Με προϋποθέσεις περαιτέρω ανάπτυξης αλλά και ευθυγράμμισης με τις ψηφιακές εξελίξεις που διαμορφώνουν τη νέα επιχειρηματική πραγματικότητα, η Generation Y – International eBusiness Experts ανέλαβε τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της B2B πλατφόρμας για την εταιρία-ορόσημο του αγροτικού εξοπλισμού, Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε.

Συνεργαζόμενη με περισσότερα από 24 διεθνή εργοστάσια παραγωγής και διανέμοντας πάνω από 40.000 προϊόντα σε 1.800 επιλεγμένα καταστήματα, η Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε. θεωρείται ηγέτιδα δύναμη στον κλάδο της. Αποκλειστικός αντιπρόσωπος κορυφαίων brands όπως Ηusqvarna, Gardena και McCulloch, διαθέτει μια εντυπωσιακή ποικιλία προϊόντων για τον αγρό, το δάσος, τον κήπο και τα πάρκα, καθώς και δομικά μηχανήματα υψηλής ποιότητας. Η επέκταση της εταιρίας στη βουλγαρική αγορά με νέο τοπικό γραφείο στη Σόφια, είναι ένα ακόμα αδιαμφισβήτητο σημάδι της ανάπτυξης και της ευημερίας που γνωρίζει σήμερα.

Η πρωτοποριακή B2B πλατφόρμα που θα σχεδιάσει, θα υλοποιήσει και θα θέσει σε λειτουργία η Generation Y, συνδέοντας τα ελληνικά κεντρικά γραφεία της Παντελής Παπαδόπουλος Α.Ε.Β.Ε. με το καινούργιο παράρτημα της Βουλγαρίας, θα επιτρέψει μια σειρά από αυτοματισμούς (άμεσες παραγγελίες, προσωποποιημένες εκπτώσεις, ευκολότερες αγορές κλπ), μειώνοντας σημαντικά τα λειτουργικά κόστη της εταιρίας και οδηγώντας σε ακόμα μεγαλύτερα ύψη, μέσα από συντεταγμένες ενέργειες ψηφιακού μετασχηματισμού.

Σε μια εταιρία που παρέχει προϊόντα κορυφαίας τεχνολογίας για το φυσικό περιβάλλον, η Generation Y εξασφαλίζει το ψηφιακό, με καινοτομίες και λειτουργικότητες που θέτουν νέες βάσεις για το μέλλον.

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!