Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Η CCO της Generation Y, Νανά Ιωακειμίδου, στους βασικούς ομιλητές του 11ου Συνεδρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου 2019, στην Κύπρο!

δημοσιεύθηκε στις 21/02/2019

Ανάμεσα στους εξέχοντες ομιλητές του 11ου Συνεδρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου στην Κύπρο θα βρίσκεται η CCO της Generation Y- International eBusiness Experts, Νανά Ιωακειμίδου, με μία ομιλία - πολύτιμο εργαλείο για τους επιχειρηματίες που επιθυμούν να αναπτύξουν τις δραστηριότητές τους περαιτέρω ψηφιακά.

 

 

Tο σημαντικό διεθνές συνέδριο, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 27/02/2019 στο ξενοδοχείο Hilton Park στη Λευκωσία, πρόκειται να παρουσιάσει όλες τις τελευταίες διεθνείς τάσεις και εξελίξεις, καθώς και μία σειρά επιτυχημένων case studies ηλεκτρονικών καταστημάτων, τα οποία λειτουργούν ως τα καλύτερα παραδείγματα για όλους τους συμμετέχοντες - εκπροσώπους του εγχώριου και διεθνούς επιχειρηματικού κόσμου!

 

Σκιαγραφώντας τις νέες τάσεις και προκλήσεις στο ηλεκτρονικό εμπόριο, η ομιλία της κ. Ιωακειμίδου, «Δείτε την επιχείρησή σας να ανθίζει», θα εστιάσει στη στρατηγική, τις ενέργειες, καθώς και τις μεθόδους που μπορεί να εφαρμόσει κάποιος, προκειμένου να δει την επιχείρησή του να αναπτύσσεται.

 

Περιλαμβάνοντας oλοκληρωμένες απόψεις και εξειδικευμένες πρακτικές συμβουλές για μια επιτυχημένη ηλεκτρονική επιχειρηματική δραστηριότητα καθώς επίσης τα πλέον καινοτόμα εργαλεία για την επιτάχυνση των πωλήσεων και των εμπορικών τακτικών, η ομιλία πρόκειται να αποτελέσει χρήσιμο οδηγό για όλους όσους θέλουν να χτίσουν  ή να διατηρήσουν μια ισχυρή παρουσία στο χώρο του ηλεκτρονικού εμπορίου, οδηγώντας την επιχείρησή τους στην επιτυχία.

 

 

 

 

 

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!