Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Ένας ακόμα διακεκριμένος ιατρός δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στην Generation Y.

δημοσιεύθηκε στις 23/01/2019

Με τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της εταιρικής ιστοσελίδας του εμπιστεύτηκε την Generation Y - International eBusiness Experts, ο γνωστός πλαστικός χειρουργός, Δρ. Χρήστος Ασημομύτης.

Με περισσότερα από 19 χρόνια εμπειρίας στο ηλεκτρονικό επιχειρείν, η Generation Y αξιοποίησε για ακόμα μία φορά τις γνώσεις της εξειδικευμένης ομάδας της και σε συνδυασμό με το σπουδαίο επιστημονικό έργο και την ευρεία γκάμα υπηρεσιών που προσφέρει ο ιατρός, δημιούργησε ένα εντυπωσιακό εταιρικό website που ενισχύει το brand awareness του συνεργάτη της και επιτρέπει την είσοδό του στον ψηφιακό κόσμο με τον πλέον αποδοτικό τρόπο.

Χαρακτηριστικό του www.asimomitis.com που αναδεικνύει άριστα όλες τις παρεχόμενες υπηρεσίες, αποτελεί το εξελιγμένο UI/UX analysis πάνω στο οποίο βασίστηκε ο σχεδιασμός, αναδεικνύοντας μέσα από την εύκολη περιήγηση και τις σωστά τοποθετημένες κατηγορίες, το πλούσιο περιεχόμενο του ιστότοπου καθώς και τις καθόλα εξειδικευμένες πρακτικές που χρησιμοποιούνται στο ιατρείο.

Στο λειτουργικό σκέλος, το νέο corporate site διαθέτει όλα τα εμπορικά εργαλεία και τους αυτοματισμούς που καλύπτουν τις ανάγκες και τις απορίες των επισκεπτών της σελίδας. Το απόλυτα responsive design, σε συνδυασμό με την εύκολη πρόσβαση στην πληροφορία, τη φόρμα επικοινωνίας για συμβουλευτική ενημέρωση πάνω σε θέματα αισθητικής που απασχολούν τις γυναίκες, αλλά και την παρουσία αρθρογραφίας του γιατρού, αποτελούν μερικά μόνο από τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του www.asimomitis.com, τα οποία διευκολύνουν το πελατολόγιό του και εξασφαλίζουν για εκείνον μία πραγματικά ισχυρή ψηφιακή του παρουσία.

 

 

 

 

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!