Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Yes, we are Gold: Ο θρίαμβος της GY στα Greek Exports Awards!

δημοσιεύθηκε στις 13/12/2018

Θριαμβευτική υπήρξε η παρουσία της YInternational eBusiness Experts στα Greek Exports Awards, ενός θεσμού που επιβραβεύει επιχειρήσεις με έντονη και συνεπή εξαγωγική δραστηριότητα!

Σε μια λαμπερή βραδιά στο Divani Apollon Palace & Thalasso, η Generation Y διακρίθηκε για το σύνολο υπηρεσιών που εξάγει σε παγκόσμιο επίπεδο με Gold Βραβείο στην κατηγορία Top Services Export Company!

Για 7η συνεχή χρονιά, η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών σε συνεργασία με την Ethos Awards, το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ, διοργάνωσαν την Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου του 2018 τα εξαγωγικά βραβεία Greek Exports Awards, προκειμένου να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τους ανθρώπους, τις ιδέες και τις συνεργασίες που συγκροτούν τις κορυφαίες εξαγωγικές επιχειρήσεις της χώρας.

Με 18 χρόνια εμπειρίας και περίπου 2500 διεθνή και πανελλαδικά projects στο ενεργητικό της, η Generation Y ειδικεύεται στον τομέα του digital transformation και του e-commerce. Παρέχοντας υπηρεσίες σε 24 χώρες του κόσμου και έχοντας ανοίξει γραφεία σε 6 από αυτές (ΗΠΑ, Μεγάλη Βρετανία, Ντουμπάι, Κύπρο, Ρουμανία, Αλβανία), απέσπασε το Gold Βραβείο στην κατηγορία Top Services Export Company ως ένδειξη αναγνώρισης του πλούσιου έργου και της συνεισφοράς της στο ελληνικό επιχειρείν.

Με ποσοστό εξαγωγών που τα τελευταία 3 χρόνια αγγίζει το 60% επί του συνόλου, η Generation Y όχι μόνο παρουσιάζει ένα δυναμικό προφίλ επεκτατικής ανόδου, αλλά στέλνει και ένα αισιόδοξο μήνυμα για την παρουσία της Ελλάδας στις εμπορικές εξελίξεις που διαμορφώνουν τον παγκόσμιο χάρτη.

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!