Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Εντυπωσιακή παρουσία της Generation Y – International e-Business Experts στο e-Business and Social Media World Conference 2018

δημοσιεύθηκε στις 22/06/2018

Μία γιορτή του ψηφιακού επιχειρείν και της digital επικοινωνίας αποτέλεσε το 7ο e-Business and Social Media World Conference που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018 στο Wydham Grand Athens.

H Generation Y- International eBusiness Experts, περήφανος χορηγός του συνεδρίου, είχε μια απόλυτα επιτυχημένη παρουσία και ευκαιρία να συνομιλήσει με ανθρώπους του e-business.

Το δυναμικό παρόν στο e-Business Experts and Social Media World Conference 2018 συμπλήρωσαν με τον καλύτερο τρόπο οι ομιλίες της Εμπορικής Διευθύντριας της Generation Y, Νανάς Ιωακειμίδου και της Marketing Cosultant, Χρύσας Φακή, καθώς και η διάκριση της Generation Y με το βραβείο Εξωστρέφειας, κατά τη διάρκεια των e-BIZZ AWARDS 2018.

Τόσο η ομιλία της κυρίας Ιωακειμίδου με τίτλο "Watch Your Business Flourish!", όσο και της κυρίας Φακή με τίτλο "Dovetailing Soxial Media Strategy with Marketing Strategy" απέσπασαν το ενδιαφέρον του κοινού, συγκεντρώνοντας θετικά σχόλια, ενώ αποτέλεσαν και σημείο αναφοράς για αρκετούς από τους υπόλοιπους ομιλητές. Οι ομιλίες κρίθηκαν από τις πλέον πετυχημένες του συνεδρίου.

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!