Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Η Generation Y χορηγός και στο Delphi Economic Forum III

δημοσιεύθηκε στις 21/02/2018

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, η Generation Y – International eBusiness Experts ως επίσημο μέλος χορηγεί το Delphi Economic Forum, αναλαμβάνοντας τον σχεδιασμό πλήρους στρατηγικής προώθησης καθώς επίσης και το Social Media Calendar των συζητήσεων.

Στο 3ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο των Δελφών, από την 1η έως την 4η Μαρτίου 2018 και τελεί υπό την αιγίδα της Α.Ε. του Προέδρου της Δημοκρατίας, κυρίου Προκόπη Παυλοπούλου, θα συζητηθούν σημαντικά παγκόσμια, ευρωπαϊκά περιφερειακά και ελληνικά θέματα, αποδεικνύοντας ότι το φόρουμ έχει ήδη εξελιχθεί σ’ έναν πραγματικό θεσμό διεθνούς εμβέλειας και αναγνώρισης στο πεδίο της οικονομίας.

Αναγνωρίζοντας την τεράστια σημασία της διοργάνωσης για τα εγχώρια και διεθνή οικονομικά δρώμενα, η Generation Y έχει δώσει, για ακόμα μία χρονιά,  μεγάλο βάρος στην ψηφιακή εικόνα του event καθώς και τη real time κάλυψή του.

Εκατοντάδες σημαίνουσες προσωπικότητες από την Ελλάδα και το εξωτερικό, εκπρόσωποι του πολιτικού, οικονομικού και επιχειρηματικού κόσμου και διεθνούς επιρροής προσωπικότητες θα βρεθούν στο μοναδικής φυσικής ομορφιάς σημείο των Δελφών και θα μιλήσουν στις συνεδρίες του φετινού φόρουμ για τα σημαντικότερα θέματα που απασχολούν την παγκόσμια κοινότητα.

Στόχος του 3ου Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών είναι η διαμόρφωση θέσεων και εμπεριστατωμένων προτάσεων όσον αφορά στις προκλήσεις που διαμορφώνονται μέσα σε ένα συνεχώς παγκοσμιοποιούμενο περιβάλλον, αλλά και στους μακροπρόθεσμους στρατηγικούς στόχους που πρέπει να θέσει η εγχώρια και διεθνής οικονομία για να επιτύχει μία οικονομικά βιώσιμη και κοινωνικά δίκαιη ανάπτυξη.

Η θεματική του φετινού Forum περιλαμβάνει ανάμεσα σε άλλα, τα ακόλουθα:

-  Το μέλλον της Ευρωπαϊκής Ένωσης και της ευρωπαϊκής οικονομίας γενικότερα

-  Η θέση της Ελλάδας στο Ευρωπαϊκό και Διεθνές οικονομικό περιβάλλον

-  Οι νέες στρατηγικές ισορροπίες στη περιοχή της Νοτιοανατολικής Μεσογείου  και οι εντάσεις στη περιοχή

-  Ο Ψηφιακός Μετασχηματισμός της Οικονομίας

-  Οι επενδύσεις στην Ελλάδα, οι στρατηγικές και οι προκλήσεις

-  Ο ρόλος των ΗΠΑ στην διατήρηση των παγκόσμιων ισορροπιών

-  Η Κλιματική Αλλαγή

-  Η Τουρκία και ο ρόλος της στην παγκόσμια τάξη πραγμάτων

-  Το μέλλον των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης

-  Ο Ελληνικός Τουρισμός: Οι προοπτικές και οι προκλήσεις

Η σύνοδος θα κλείσει την Κυριακή το μεσημέρι (4 Μαρτίου 2018, 12:15, Dionysos Hall) με μια μεγάλη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης στην οποία εξέχουσα θέση θα έχει ο Διευθύνοντας Σύμβουλος της Generation Y – International e-Business Experts, κύριος Αναστάσιος Σπανίδης, ο οποίος θα έχει την ευκαιρία να αναπτύξει τις απόψεις του για τις πολιτικές εκείνες που θα ενδυναμώσουν την δημιουργικότητα και την ανάπτυξη νέων εταιριών. Θα αναλύσει τα χαρακτηριστικά ενός πετυχημένου ηγέτη και θα παρουσιάσει ιδέες που θα δώσουν πνοή για επιχειρηματική έμπνευση και ανάπτυξη στο εγχώριο, αλλά και διεθνές, οικονομικό περιβάλλον.

Δείτε περισσότερα εδώ: http://delphiforum.gr/

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!