Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Χορηγός με εντυπωσιακή παρουσία στην 9η Διημερίδα + Έκθεση: «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ» η Generation Y

δημοσιεύθηκε στις 22/01/2018

Μία απολύτως επιτυχημένη παρουσία και χορηγία είχε η Generation Y στη φετινή 9η Διημερίδα + Έκθεση: «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΥΓΕΙΑΣ», μία από τις μεγαλύτερες και αρτιότερες διοργανώσεις με σκοπό την επιμόρφωση των Επαγγελματιών Υγείας σε θέματα Επιχειρηματικότητας, Επικοινωνίας Υγείας και Φαρμακευτικής Φροντίδας.

Η φετινή διοργάνωση, έχοντας εξελιχθεί σε θεσμό ύστερα από 9 χρόνια συνεχούς παρουσίας, άνοιξε τις πύλες του στις 20 και 21 Ιανουαρίου 2018, στον εκθεσιακό χώρο του Μεγάρου Μουσικής Αθήνας, υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φαρμακευτικής Εταιρίας, αναζητώντας τους νέους δρόμους για τις υπηρεσίες Υγείας, αλλά και το ηλεκτρονικό φαρμακείο του μέλλοντος στην Ελλάδα.

Η Generation Y – International e-Business Experts, έχοντας ένα ευρύ πελατολόγιο και πετυχημένα έργα στο χώρο των φαρμακείων και της Υγείας στα 18 χρόνια πορείας της, συμμετείχε στις εργασίες της έκθεσης με δικό της περίπτερο και ένα πλήθος εκπροσώπων της.

Φαρμακοποιοί, ιατροί και επαγγελματίες όλων των κλάδων της Υγείας από την Αθήνα και την επαρχία, εκπρόσωποι της ψηφιακής και όχι μόνο αγοράς, προσέγγισαν τους εκπροσώπους της Generation Y, στο περίπτερο της εταιρίας και συνομίλησαν μαζί τους για να ενημερωθούν για θέματα e-commerce και digital transformation στον τομέα του φαρμακείου, αλλά και για να γνωρίσουν τις υπηρεσίες της Generation Y.

Η παρουσία ολόκληρης της ομάδας της Generation Y κρίθηκαν από τις πιο επιτυχημένες της διοργάνωσης και απέσπασαν πλήθος θετικών σχολίων.

Η εταιρία συμμετείχε στην φετινή έκθεση από κοινού με την Innovo Constructions, σημαντικό συνεργάτη-πελάτη της και μια από τις κορυφαίες τεχνικές εταιρίες με πρωταγωνιστική παρουσία στο χώρο της κατασκευής – ανακαίνισης επαγγελματικών χώρων και στον εξοπλισμό καταστημάτων, ιατρείων και φαρμακείων.

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!