Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Generation Y 2017! Μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες και μεγάλες στιγμές!

δημοσιεύθηκε στις 16/01/2018

 

Πώς γιορτάζετε την έλευση ενός νέου έτους; Σίγουρα όχι με την επανεξέταση του παρελθόντος ... Ωστόσο, είναι βαθύτατα ικανοποιητικό και ενθαρρυντικό να γνωρίζετε ότι έχετε αυξήσει το μπαρ υψηλότερα για εσάς και τους συνεργάτες σας μέσω της πειθαρχίας και της σκληρής δουλειάς, απολαμβάνοντας επίσης τους καρπούς πολλών επιτυχημένων επιχειρηματικών εγχειρημάτων.
Για εμάς εδώ στη Generation Y, το 2017 ήταν ένα έτος γεμάτο κύρους βραβεία, ειδικές εκδηλώσεις και εξαιρετικές στιγμές. Το να πούμε ότι προωθήσαμε τα πράγματα προς τα εμπρός θα ήταν μια υποτίμηση ...
Καθώς διαβάζετε αυτές τις γραμμές, στοχεύουμε ήδη σε υψηλότερα αποτελέσματα εντός του 2018, με βάση την ομαδική εργασία και την αφοσίωση. Αλλά για τώρα, ρίξτε μια ματιά σε αυτό που ήταν ένα καταπληκτικό έτος τόσο για τους εαυτούς μας όσο και για τους πελάτες μας!

Πώς θα γιορτάζετε εσείς την έλευση ενός νέου έτους; Σίγουρα κάποιοι από εσάς θα έλεγαν "όχι με την επανεξέταση του παρελθόντος ... "

Ωστόσο, είναι βαθύτατα ικανοποιητικό και ενθαρρυντικό να γνωρίζει κανείς ότι ο πήχης τέθηκε για ακόμα μία χρονιά υψηλότερα για τον ίδιο και τους συνεργάτες του μέσω της πειθαρχίας και της σκληρής δουλειάς, απολαμβάνοντας επίσης τους καρπούς πολλών επιτυχημένων επιχειρηματικών εγχειρημάτων.

Για εμάς εδώ στη Generation Y, το 2017 ήταν ένα έτος γεμάτο σημαντικά βραβεία, μοναδικές εκδηλώσεις και εξαιρετικές στιγμές. Και μάλιστα όλα σε τέτοιο βαθμό ώστε το να πούμε ότι απλώς εξελιχθήκαμε να μην είναι αρκετό να περιγράψει όλα όσα κατορθώσαμε τη χρονιά που πέρασε.

Καθώς διαβάζετε αυτές τις γραμμές, στοχεύουμε ήδη σε υψηλότερα αποτελέσματα εντός του 2018, με βάση την ομαδική εργασία και την αφοσίωση.

Αλλά για τώρα, ρίξτε μια ματιά σε αυτό που ήταν ένα καταπληκτικό έτος τόσο για τους εαυτούς μας όσο και για τους πελάτες μας!

 

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!