Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Money Show 2018: H Generation Y χορηγός σε ένα φόρουμ αφιερωμένο στην επιχειρηματική ανάπτυξη και τις επενδύσεις

δημοσιεύθηκε στις 10/01/2018

Μια απολύτως επιτυχημένη παρουσία και χορηγία είχε η Generation Y στη φετινή διοργάνωση του Money Show, το μοναδικού χαρακτήρα πολυσυνεδριακό φόρουμ, που αποτελείται από Συνεδριακές Εκδηλώσεις και Εκθεσιακές Εταιρικές παρουσιάσεις της επενδυτικής αγοράς, των υπηρεσιών προς επιχειρήσεις και της αγοράς χρήματος.

Η Generation Y – International e-Business Experts, για 4 συνεχόμενη χρονιά, υποδέχθηκε στο περίπτερό της στον χώρο του φόρουμ στο Ξενοδοχείο Χίλτον Αθηνών, εκπροσώπους της Πολιτείας, των εθνικών θεσμικών φορέων της αγοράς χρήματος, των μεγάλων επενδύσεων και των εισηγμένων στο Χ.Α. επιχειρήσεων. Οι εκπρόσωποι της Generation Y συνομίλησαν με τους παρευρισκόμενους, ενημέρωσαν τους ενδιαφερόμενους για τις υπηρεσίες της εταιρίας και συμμετείχαν σε ομιλίες και πάνελ συζητήσεων για θέματα που αφορούσαν την ανάπτυξη, τις επενδύσεις και γενικότερα την αγορά χρήματος.

Η παρουσία ολόκληρης της ομάδας της Generation Y, κρίθηκαν από τις πιο επιτυχημένες της διοργάνωσης χάρη στην επαγγελματική εικόνα και την ενεργή συμμετοχή των εκπροσώπων της εταιρίας στις εργασίες του φόρουμ.

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!