Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Launch για το ολοκαίνουργιο ηλεκτρονικό κατάστημα ΛΕΥΚΟΘΗΚΗ με την υπογραφή της Generation Y

δημοσιεύθηκε στις 10/01/2018

Την δημιουργία της ηλεκτρονικής προέκτασης του φυσικού καταστήματος λευκών ειδών ΛΕΥΚΟΘΗΚΗ στο Περιστέρι, Αττικής ανέλαβε εξ ολοκλήρου η Generation Y – International e-Business Experts, λανσάροντας το ηλεκτρονικό κατάστημα, www.lefkothiki.gr.

Η άριστη ποιότητα, η τεράστια ποικιλία, αλλά και η εμπειρία 35 χρόνων στην πώληση λευκών ειδών είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά που θα βρείτε στο νέο ηλεκτρονικό κατάστημα της ΛΕΥΚΟΘΗΚΗΣ. Το νέο webstore αποτελεί ένα νέο revenue source για την επιχείρηση που απολαμβάνει όλα τα λειτουργικά οφέλη και τους καινοτόμους αυτοματισμούς επιτρέποντας την διεύρυνση του κύκλου εργασιών της μέσω του ψηφιακού καναλιού και της προσδίδουν προστιθέμενη εμπορική αξία.

Το ηλεκτρονικό φαρμακείο διαθέτει υψηλές προδιαγραφές σχεδίασης με ιδιαίτερη έμφαση στην εξελιγμένη UI/UX ανάλυση που αναδεικνύει μέσα από λιτές γραμμές και «καθαρό» design την ποιότητα, την άνεση, τη φροντίδα και την οικογενειακή αίσθηση που και η ίδια η ΛΕΥΚΟΘΗΚΗ αντιπροσωπεύει και θέλει να παρέχει στους πελάτες της. Συγχρόνως επιτρέπει στον χρήστη απόλυτα seamless online εμπειρία πλοήγησης και στην επιχείρηση αύξηση πωλήσεων.

Στο λειτουργικό σκέλος, το www.lefkothiki.gr υλοποιήθηκε με την βραβευμένη custom πλατφόρμα διαχείρισης ηλεκτρονικού εμπορίου Generation NEXT, η οποία με τα εμπορικά εργαλεία και τους αυτοματισμούς που διαθέτει, υπερκαλύπτει τις ανάγκες της επιχείρησης, συνδράμει στην μείωση των λειτουργικών εξόδων της και διευκολύνει τα daily operations της.

Η διαδικασία αναζήτησης έγινε ευκολότερη για τους χρήστες μέσα από την εξελιγμένη κατηγοριοποίηση και τα custom φίλτρα (ποιότητα, εύρος τιμής, χρώμα, brand προϊόντος). Οι ενότητες με τα Best Sellers, τις προτάσεις έξυπνων αγορών και τα New Arrivals επιτρέπουν στον επισκέπτη μια μοναδική online αγοραστική εμπειρία, ενισχύοντας, παράλληλα, την πιθανότητα επαναληπτικής αγοράς.

Για άλλη μια φορά η Generation Y - International e-Business Experts ανταποκρίθηκε απόλυτα στο όραμα του πελάτη, δημιουργώντας ένα καινοτόμο ηλεκτρονικό κατάστημα με υψηλή εμπορική αξία.

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!