Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Lista.gr: Έξυπνες αγορές στο νέο ηλεκτρονικό supermarket από τη Generation Y

δημοσιεύθηκε στις 08/12/2017

To σχεδιασμό, την υλοποίηση και το λανσάρισμα του ολοκαίνουργιου ηλεκτρονικού supermarket, lista.gr πραγματοποίησε η ομάδα της Generation Y προσφέροντας όλες τις λειτουργικότητες και τους αυτοματισμούς που επιτρέπουν την εμπορική ανάπτυξη της online επιχείρησης και θέτουν γερά θεμέλια προς αυτή την κατεύθυνση.

Η μελετημένη κατηγοριοποίηση, το section με τις προσφορές, η λειτουργικότητα του wishlist, η οποία λειτουργεί ως πραγματική λίστα αγορών για των καταναλωτή, είναι μερικά από τα  χαρακτηριστικά που συνθέτουν το ψηφιακό super market και παρέχουν μια ολοκληρωμένη online εμπειρία στο χρήστη. Σημαντικό στοιχείο της νέας αυτής υλοποίησης είναι η responsive σχεδίαση του supermarket που επιτρέπει την πλοήγηση και πραγματοποίηση αγορών από το χρήστη εύκολα και γρήγορα από οποιαδήποτε συσκευή παρέχοντας με αυτό τον τρόπο στο super market αύξηση της επισκεψιμότητας και διεύρυνση της πελατειακής του βάσης.

To online supermarket με ιδιαίτερη έμφαση στον σχεδιασμό και στην εξελιγμένη UI/UX ανάλυση που επιτρέπει την απόλυτα seamless online εμπειρία πλοήγησης στο χρήστη, επιτρέπει την γρήγορη και εύκολη αγορά FMCGs που παρέχονται και προσδίδει προστιθέμενη εμπορική αξία στην ίδια την lista.gr.

Στο λειτουργικό σκέλος, η www.lista.gr υλοποιήθηκε με την βραβευμένη custom πλατφόρμα διαχείρισης ηλεκτρονικού εμπορίου Generation NEXT, η οποία με τα εμπορικά εργαλεία και τους αυτοματισμούς που διαθέτει καλύπτει όλες τις εμπορικές ανάγκες του συνεργάτη.

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!