Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Excellent results στο ecommerce για τη Generation Y στα Marketing Excellence Awards

δημοσιεύθηκε στις 21/11/2017

Ηχηρή και απολύτως επιτυχημένη η παρουσία και βράβευση της Generation Y – International e-Business Experts στη φετινή διοργάνωση των Marketing Excellence Awards. Η σκληρή δουλειά, η επαγγελματική προσέγγιση των αναγκών των πελατών της και το result driven mentality της εταιρίας εκτιμήθηκε για ακόμα μία χρονιά από την εξειδικευμένη κριτική επιτροπή ενός από τους πιο καταξιωμένους και μεγαλύτερους θεσμούς για το Marketing.

Έτσι λοιπόν, ακόμα ένα βραβείο ήρθε να προστεθεί σε μια σειρά από πολλά (και σημαντικά) άλλα για το έργο της Generation Y σχετικά με τη συνεργασία της με τη Lapin House, μία από τις μεγαλύτερες και δημοφιλέστερες εταιρίες εμπορίας παιδικού ρουχισμού.

Συγκεκριμένα η εταιρία απέσπασε το βραβείο eCommerce Marketing στην κατηγορία Building the New Economy για το ολοκληρωμένο Marketing plan που διεξήγαγε για λογαριασμό της Lapin House και το οποίο οδήγησε τον πελάτη σε αύξηση του συνολικού τζίρου του ηλεκτρονικού του καταστήματος, σε περαιτέρω αύξηση της επισκεψιμότητάς του και ενίσχυση της πελατειακής του βάσης μέσω του ψηφιακού καναλιού.

Τα εξαιρετικά αποτελέσματα της καμπάνιας αποδεικνύουν, άλλωστε, και τον λόγο αυτής της βράβευσης. Πιο συγκεκριμένα σε διάστημα ενός έτους η καμπάνια της Generation Y κατάφερε:

Aύξηση του συνολικού τζίρου κατά 87%

Αύξηση του αριθμού των πωλήσεων κατά 130%.

Αύξηση του τζίρου από επαναλαμβανόμενους επισκέπτες κατά 87%

Αύξηση του conversion rate κατά 17%

Αύξηση του αριθμού των επισκέψεων κατά 96%

Αύξηση του αριθμού των pageviews του ηλεκτρονικού καταστήματος κατά 76%

Αύξηση του αριθμού των μοναδικών χρηστών κατά 64%

Τα βραβεία διοργανώθηκαν για έκτη συνεχή χρονιά από το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ  της ΕΕΔΕ, με σκοπό την ανάδειξη και επιβράβευση των Εταιριών ή των Οργανισμών που έχουν επιτύχει εξαιρετικές επιδόσεις σε καινοτόμες και αποτελεσματικές δράσεις Marketing.

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!