Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Export Seminar: Μια ομιλία για τις Εξαγωγές από τη Generation Y που έκλεψε τις εντυπώσεις

δημοσιεύθηκε στις 17/10/2017

Απόλυτα επιτυχημένη και με αξιοσημείωτο επιχειρηματικό ενδιαφέρον κρίθηκε η παρουσία της Generation Y – International e-Business Experts στο σεμινάριο που οργάνωσε το Manager’s Office με θέμα τις Εξαγωγές και πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 16 Οκτωβρίου στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Μοσχάτου - Ταύρου.

Generation Y - International eBusiness Experts, στα πλαίσια του σεμιναρίου είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με εκπροσώπους του business, αλλά και με επαγγελματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο των εξαγωγών.

Το δυναμικό παρόν της ομάδας της Generation Y στο Σεμινάριο συμπλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο η ομιλία της Chief Commercial Officer της εταιρίας, Νανάς Ιωακειμίδου, με τίτλο "Cross-border e-commerce: Tips and tools for a successful export activity", η οποία παρείχε χρήσιμα εργαλεία και μεθόδους για επιτυχημένη εξαγωγική δραστηριότητα μέσω της χρήσης του ψηφιακού καναλιού και απέσπασε το ενδιαφέρον του κοινού.

Η κυρία Ιωακειμίδου συζήτησε με το κοινό που ήταν απόλυτα ενθουσιώδες και ενεργητικό καθ’ όλη τη διάρκεια του σεμιναρίου και με χαρά απάντησε στις ερωτήσεις του.

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!