Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Alikakou.gr: H ιστοσελίδα είναι online με τη συμβολή της Generation Y – International e-Business Experts

δημοσιεύθηκε στις 28/08/2017

Η προσωπική ιστοσελίδα της δικηγόρου Παρ’Αρείω Πάγω, Σταυρούλας Ι. Αλικάκου είναι Live από τη Generation Y – International e-Business Experts.

Η ομάδα της Generation Y, με τεράστια εμπειρία στην ηλεκτρονική προβολή προσωπικών εξιδεικευμένων-επιστημονικών ιστοσελίδων στην μακρόχρονη πορεία της, έφερε εις πέρας το πλήρες design, καθώς και το development της ιστοσελίδας Alikakou.gr, που φιλοδοξεί να καθιερωθεί ως ιστοσελίδα-πρότυπο για τις νομικές υπηρεσίες που παρέχει και να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο πληροφόρησης των πιθανόν εντολέων της δικηγόρου, παρέχοντας μία ευρεία γκάμα νομικών υπηρεσιών σε πλήθος διαφορετικών τομέων δραστηριότητας.

Προκειμένου να αναδειχθεί ο εμπλουτισμός των παρεχόμενων υπηρεσιών του δικηγορικού γραφείου, η Generation Y προχώρησε σε UI/UX μελέτη και σχεδίασε ένα μοντέρνο responsive design με extra tools: εξειδικευμένο σύστημα προβολής κειμένων με νέα και νομική επικαιρότητα, πλήρης κατηγοριοποίηση υπηρεσιών ανά τομέα δραστηριοποίησης (εμπορικό, αστικό, ποινικό, διοικητικό δίκαιο, εξωδικαστική επίλυση διαφορών κτλ.) και οδηγίες-συμβουλές προς τους υποψήφιους εντολείς, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά εκείνα που επιτρέπουν στον χρήστη να έχει τη βέλτιστη εμπειρία πλοήγησης και του δίνουν την αίσθηση ενός εύχρηστου, φιλικού περιβάλλοντος μέσω του οποίου θα βρει την πληροφόρηση που χρειάζεται για το ζήτημα που τον απασχολεί.

Το http://www.alikakou.gr/gr/el μέσα από επιστημονικά τεκμηριωμένες και εξειδικευμένες νομικές υπηρεσίες καθώς και απαντήσεις στις δικές σας ερωτήσεις, είναι η πρώτη σκέψη όταν παρουσιάζονται προβλήματα νομικής φύσης.

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!