Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Συνεργασία TravelPlanet24 και Κτήμα Γκλίναβος στον πιο μεθυστικό καλοκαιρινό διαγωνισμό από τη Generation Y

δημοσιεύθηκε στις 21/07/2017

Φέτος το καλοκαίρι το Κτήμα Γκλίναβος σε συνεργασία με το travelplanet24.gr σας πάνε διακοπές στον πιο μεθυστικό διαγωνισμό του καλοκαιριού με την υποστήριξη της Generation Y – International e-Business Experts. Συνεχίζοντας την επιτυχημένη του πορεία στην ελληνική και διεθνή αγορά κρασιών, το Κτήμα Γκλίναβος συνεχίζει να εξελίσσεται, λανσάροντας τον καινοτόμο καλοκαιρινό διαγωνισμό «Sea, Sun, Wine», χαρίζοντας €10 έκπτωση στο αεροπορικό ή ακτοπλοϊκό σας εισιτήριo με τη βοήθεια του TravelPlanet24!

Ο διαγωνισμός, του οποίου το concept, εκτέλεση και συνέργεια ανέλαβε εξ ολοκλήρου η Generation Y – International e-Business Experts, καλεί τους συμμετέχοντες να λάβουν μέρος κάνοντας χρήση του ειδικού κωδικού που βρίσκεται στα μπουκάλια «Κτήμα Γκλίναβος». Αγοράζοντας μία από τις ετικέτες που συμμετέχουν στον διαγωνισμό και καταχωρώντας τον κωδικό αυτό στο www.seasunwine.gr, το mini site που σχεδιάστηκε και κατασκευάστηκε από την GENERATION Y αποκλειστικά για το διαγωνισμό, κερδίζουν αυτόματα €10 έκπτωση στο αεροπορικό ή ακτοπλοϊκό τους εισιτήριo και μπαίνουν στην μεγάλη κλήρωση για ένα δωρεάν ακτοπλοϊκό εισιτήριο για 2 άτομα, στο τέλος του διαγωνισμού.

Για να πάτε και εσείς διακοπές με το «Κτήμα Γκλίναβος» και την Travelplanet24, μπορείτε να πάρετε μέρος έως τις 13 Αυγούστου εδώ: http://www.seasunwine.gr/

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!