Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Ούτε 1, ούτε 2, αλλά 3 βραβεία για την Generation Y στα iab MiXX Awards 2017

δημοσιεύθηκε στις 27/06/2017

Ηχηρή και απολύτως επιτυχημένη ήταν η παρουσία της Generation Y – International e-Business Experts στα iab MiXX Awards 2017. Τρία έργα της ξεχώρισαν και βραβεύτηκαν στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε χθες στον Ναυτικό Όμιλο Ελλάδος.

Αναλυτικά, τα έργα της Generation Y που βραβεύτηκαν είναι τα παρακάτω:

-          στην κατηγορία Brand Awareness & Positioning για την 9μηνη digital καμπάνια «8 λόγοι για να επιλέξεις Glinavos», που σχεδίασε και υλοποίησε η εταιρεία για το brand «Κτήμα Γκλίναβος»

-          στην κατηγορία Experimental & Innovative Campaign, για το Tree of Beauty, ενός καινοτόμου Interactive microsite που  καλούσε όλο το online κοινό να πάρει μέρος,  σε μια εικονική δενδροφύτευση

-          στην κατηγορία Social για την καμπάνια προώθησης του brand L’ Erbolario μέσω της διαχείρισης όλων των digital assets της Generation Y και με key channel το facebook.

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» αξίζει σε όλους όσους μας εμπιστεύτηκαν, καθώς και στην κριτική επιτροπή των βραβείων που για άλλη μία χρονιά εκτίμησε το έργο και την αποτελεσματικότητά μας.

H Generation Y – International e-Business Experts υπόσχεται να συνεχίσει να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα… να προσεγγίζει τα έργα από την επιχειρηματική/εμπορική οπτική γωνία που τα χαρακτηρίζει και να τα βοηθήσει να αναδειχθούν, όπως τους αρμόζει.

Δείτε φωτογραφικό υλικό ΕΔΩ

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!