Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

H Generation Y - International e-Business Experts χορηγός στο 6ο e-Business & Social Media World Conference

δημοσιεύθηκε στις 15/06/2017

Χορηγός σε μία ημέρα αφιερωμένη  στο ηλεκτρονικό επιχειρείν και τα Social Media  είναι η Generation Y και μαζί με πλήθος επαγγελματιών και κόσμου του e-commerce για ακόμα μία χρονιά στην Ελλάδα θα διερευνηθεί το μέλλον του e-Business, η αξιοποίηση των Social Tools και οι μέθοδοι για ένα επιτυχημένο Ψηφιακό Μετασχηματισμό.

Το Συνέδριο e-Business & Social Media World, διοργανώνεται από την Smart Press. Αποτελώντας το μεγαλύτερο συνέδριο στο χώρο των Social Media, του e–Business και του Marketing, έχει καθιερωθεί ως το ετήσιο ραντεβού των στελεχών της συγκεκριμένης αγοράς, όσο και των εταιρειών που χρησιμοποιούν τις εξειδικευμένες υπηρεσίες και τα σύγχρονα εργαλεία του Ψηφιακού Marketing για την ανάπτυξη, προώθηση και εξέλιξη του e-Επιχειρείν.

Η Εμπορική Διευθύντρια της Generation Y, Νανά Ιωακειμίδου και η Digital Marketing Director στο τμήμα Branding, Εύα Μπούζη θα παρουσιάσουν στο πλαίσιο της συγκεκριμένης εκδήλωσης ομιλία με θέμα «Social Media part of Digital Transformation of a Business».

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με το e-Business & Social Media World Conference και τον σκοπό του μπορείτε να δείτε εδώ!

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!