Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

H Generation Y - International e-Business Experts υποστηρικτής στο 1ο Digital Beauty Forum by Marketing Week

δημοσιεύθηκε στις 24/05/2017

Υποστηρικτής σε μία βραδιά αφιερωμένη στο beauty industry είναι η Generation Y και μαζί με πλήθος επαγγελματιών και κόσμου της μόδας για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα διερευνηθεί το ψηφιακό μέλλον την βιομηχανίας της μόδας σε ένα συνεχώς μεταβαλλόμενο και επεκτεινόμενο digital περιβάλλον.

Αυτό το 1ο Digital Beauty Forum που διοργανώνει το Marketing Week και το FashionDaily, την Τετάρτη 31/5 στο Maroussi Plaza, φιλοδοξεί να αποτελέσει πλατφόρμα γνώσης για την αγορά της ομορφιάς σχετικά με όλες τις εξελίξεις και τις δυνατότητες που της προσφέρει το digital.

Η Εμπορική Διευθύντρια της Generation Y, Νανά Ιωακειμίδου και ο Chief Marketing Officer, Πέτρος Γαρδικλής θα παρουσιάσουν στο πλαίσιο της συγκεκριμένης εκδήλωσης ομιλία με θέμα «Create audience that want to buy more from you».

Παρόν στο forum θα είναι και ο CEO & CO Founder της Generation Y – International eBussiness Experts, Αναστάσιος Σπανίδης, ο οποίος θα συμμετέχει σε πάνελ με θέμα συζήτησης τα beauty brands και τις δυνατότητές τους στο ecommerce.

Όλες οι πληροφορίες σχετικά με το Forum και τον σκοπό του μπορείτε να δείτε εδώ!

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!