Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Κοπή πίτας 2016!

δημοσιεύθηκε στις 17/03/2016

Με δώρα και πολλές ευχές για ένα δημιουργικό και παραγωγικό 2016 πραγματοποίησε η Generation Y - International Interactive Agency την καθιερωμένη ετήσια εκδήλωσή της για την κοπή της πίτας, το Σάββατο 5 Μαρτίου, στον υπέροχα διαμορφωμένο πολυχώρο Gazarte. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν όλοι οι συνεργάτες της εταιρίας συνοδευόμενοι από τους δικούς τους ανθρώπους και απόλαυσαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν και να γνωριστούν καλύτερα.

Η κοπή της πίτας πραγματοποιήθηκε από τον Chief Technology Officer της εταιρίας, κ. Βασίλη Ροδοκανάκη, και ακολούθησαν ομιλίες από τον ίδιο και τους επικεφαλής των τμημάτων. Η ατζέντα των θεμάτων περιλάμβανε ανασκόπηση του περασμένου έτους, παρουσίαση των στόχων της εταιρίας για το νέο έτος από το Διευθύνοντα Σύμβουλο, κ. Αναστάσιο Σπανίδη, αλλά και αναφορές σε ανάπτυξη, εξωστρέφεια και περαιτέρω αναβάθμιση της custom πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου, Generation NEXT.

Από την αξέχαστη αυτή βραδιά δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι βραβεύσεις από τη διοίκηση, καθώς και από τον κ. Γιάννη Καλογεράκη στους επιτυχόντες του σεμιναρίου Ανθρωποκεντρικής Εκπαίδευσης που παρέδωσε καθ’ όλη τη διάρκεια του 2015 σε όλο το προσωπικό της Generation Y.

H καλή μουσική και ο χορός είχαν την τιμητική τους, καθώς η ομάδα των μουσικών της εταιρείας, η οποία απαρτίζεται από ταλαντούχα στελέχη της εταιρίας, διασκέδασε τους παρευρισκόμενους και κέρδισε τις καλύτερες εντυπώσεις, με ροκ, ποπ και έντεχνες νότες.

Η Generation Y - International Interactive Agency συνεχίζει να παραμένει πιστή στους συνεργάτες της και να δημιουργεί τις κατάλληλες συνθήκες και ευκαιρίες για την αναγνώριση και επιβράβευσή τους μέσα σε ένα κλίμα αμοιβαίας συνεργασίας και εξέλιξης.

Δείτε φωτογραφίες της εκδήλωσης εδώ.

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!