Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Mobile App για το Pharmacy295.gr από τη GENERATION Y

δημοσιεύθηκε στις 24/07/2015

Θέλοντας να παραμείνει στην κορυφή που βρίσκεται τα τελευταία χρόνια, το Pharmacy295.gr πρωτοπορεί και πάλι και εκμεταλλεύεται στο έπακρο τη mobile τάση, πάντα με την αρωγή και συνεργασία της GY

Μετά την ανασχεδίαση του pharmacy295.gr ώστε να προσαρμόζεται σε διάφορα μεγέθη οθονών (responsive design), η GENERATION Y International Interactive Agency ανέλαβε και την ανάπτυξη της mobile εφαρμογής του κορυφαίου online φαρμακείου στην Ελλάδα.

Πρόκειται για το μοναδικό mobile application στην αγορά, που δίνει τη δυνατότητα στο χρήστη να αγοράσει ότι χρειάζεται από ένα online φαρμακείο, χωρίς να απαιτείται η πρόσβαση σε υπολογιστή. Χάρη στην εύκολη πλοήγηση που προσφέρει η εφαρμογή, μπορείτε ανά πάσα στιγμή με μερικά clicks να επωφεληθείτε από τις προσφορές και να κάνετε τις αγορές σας. Μάλιστα υπάρχει η δυνατότητα να απομνημονεύονται τα στοιχεία σας, ώστε οι αγορές σας να γίνονται κυριολεκτικά άμεσες!

Πιο συγκεκριμένα μέσα από την εφαρμογή που σχεδίασε και πραγματοποίησε η GENERATION Y, οι χρήστες μπορούν να βρουν:

- Προϊόντα και Κατηγορίες που τους ενδιαφέρουν

- Νέες Αφίξεις

- Ειδικές προσφορές

- Τρόπους επικοινωνίας

- Τα Social Media του φαρμακείου

Το mobile app του pharmacy295 είναι διαθέσιμο τόσο για χρήστες iOS στο iTunes (https://itunes.apple.com/gr/app/pharmacy295/id940607803?mt=8&ign-mpt=uo%3D4) όσο και για χρήστες Android στο Play Store (https://play.google.com/store/apps/details?id=com.iso.pharmacy), καλύπτοντας το σύνολο των κατόχων Smartphones και Tablets.

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!