Πείτε μας για το δικό σας project!

Περιγράψτε μας το project σας και δείτε τι ιδέες και προτάσεις μπορούμε να ετοιμάσουμε για εσάς.

Ζητήστε συμβουλή

Η GENERATION Y στο Programmatic & Data Conference '15

δημοσιεύθηκε στις 29/05/2015

Η GENERATION Y International Interactive Agency συνεχίζοντας την πετυχημένη επαγγελματική της πορεία στον ψηφιακό χώρο, φροντίζει να ενημερώνεται και να εφαρμόζει τις νεότερες τεχνικές, συμμετέχοντας σε όλες τις νέες εξελίξεις που αφορούν το Digital Marketing. Συγκεκριμένα, ο Head of Marketing της εταιρείας Πέτρος Γαρδικλής, έλαβε μέρος στο Programmatic & Data Conference '15, που διεξήχθη χθες στο Αμφιθέατρο OTE Academy, με κύριο θέμα το Programmatic Advertising και το Real Time Bidding (RTB).

Στο συνέδριο που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, συμμετείχαν τόσο έμπειρα στελέχη από το εξωτερικό (όπως IAB UK και Yahoo Northern Europe), που μοιράστηκαν τα best practices και τα συμπεράσματά τους από την εμπειρία του Programmatic Advertising, όσο και εκπρόσωποι της εγχώριας αγοράς, όπως η Yahoo Ελλάδας.

Το Programmatic Advertising / Programmatic Buying είναι μια μέθοδος για online αγορά διαφημιστικού χώρου, η οποία μπορεί να γίνει είτε άμεσα, είτε μέσω δημοπρασίας (Real Time Bidding). Στην περίπτωση του Real Time Bidding, κάθε ενδιαφερόμενος κάνει προσφορά για μια διαφημιστική θέση και η καλύτερη προσφορά κερδίζει το διαφημιστικό χώρο. Αυτή η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση του κόστους, αλλά ταυτόχρονα και τη μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα, καθώς οι διαφημίσεις εμφανίζονται με τη μέγιστη δυνατή στόχευση. Συγκεκριμένα οι χρήστες που θα δουν τη διαφήμιση επιλέγονται με βάση έναν αλγόριθμο, που λαμβάνει υπόψη τη συμπεριφορά κάθε χρήστη και στοχεύει όσους είναι πιο πιθανό να αλληλοεπιδράσουν με το site. Η μέθοδος του Programmatic Buying αν και σε πολλούς στην Ελλάδα παραμένει άγνωστη, εφαρμόζεται ήδη εκτενώς στην Αγγλία, την Ιαπωνία, τις ΗΠΑ και τη Γερμανία, ενώ ως το 2017 αναμένεται να καταλαμβάνει το 34% των συνολικών διαφημίσεων display.

Η GENERATION Y International Interactive Agency, όντας market leader στην αγορά του Digital Marketing, είναι ένα από τα πρώτα Agencies της χώρας που εφάρμοσαν τις βασικές αρχές του Programmatic Buying, έχοντας πλέον αρκετά case studies με επιτυχημένες καμπάνιες πελατών.

Γνωρίστε κι εσείς τα εμπορικά και οικονομικά οφέλη που μπορεί να έχει η online επιχείρησή σας με το Programmatic Advertising.

Καλέστε μας για συνάντηση και consultation στο (+30) 210 93 13 200.

Επιστροφή στη λίστα νέων

  • Cert_eett
  • Cert_ruby
  • Cert_rails
  • Partnerbadge-horizontal
  • Greca
  • Iab_hellas

Εγγραφείτε στη λίστα

Μάθετε πρώτοι τα τελευταία νέα!